Hynynen paketoi tipattoman tammikuun viiltävään analyysiin

02.02.2010 klo 08.58 | Luettu: 2767 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuuden Hynynen on pitänyt tipattoman tammikuun blogia Päihdelinkki.fi:n sivuilla. Miehen koko tammikuun taivallus on luettavissa sivustolta, selviä päivä kertyi yhteensä...no lukekaa itse! Kännipäivät jäivät kuitenkin selkeästi syrjähypyiksi.

Näin kertoo Hynynen:

"No niin. Tämä on nyt sitten tässä. Johan tämä alkoi vähän velvollisuudelta tuntuakin. Työltä. Ja sitähän olen yrittänyt vältellä koko ikäni.

Ja sitten siitä juomisestani. Sekin on juuri tällaista kuin olen kuvannut. Ei minulle kotioloissa juurikaan viina maistu. Kerran kahdessa viikossa on mielestäni varsin kohtuullista alkoholinkäyttöä. Siinä mielessä tämä tammikuu ei ollut mitenkään poikkeuksellinen kuukausi. Kiertueilla ollessa on sitten eri asia. Silloin juon enemmän, koska en kestä ihmisiä enkä ulkomaailmaa selvinpäin. ”Humalassa maailma näyttää paremmalta ja asiat tuntuvat luistavan” sanottiin jossain Kaurismäen elokuvassa. Se on suuri viisaus.

Nyt kotiin asetuttuani, pirun raskaan vuoden jälkeen, huomaan, etten haluaisi täältä mihinkään poistuakaan. Nykyisin kaupungilla käyntikin on jo ponnistus. Toisaalta tiedän, että ehkä jo kuukauden päästä alkaa takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että pääsisipä taas kiertueelle. Viimeistään siinä vaiheessa, kun alan katsella kesän festivaalilistoja ja meidän nimeämme ei siellä näy.

On pirun hämmentävää rakastaa kotona oloa ja kiertueita samaan aikaan. Olen ristiriitojen mies".

Lue lisää tai vaikkapa kaikki osoitteesta www.paihdelinkki.fi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen ärsyttävin ju... Slayerin ja Megadeth... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

94380

Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova