Tuorein sisältö

Poisonblack hengittää maaliskuussa kurjuutta ja tuskaa

02.02.2010 klo 09.55 | Luettu: 2995 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Poisonblackin neljäs studioalbumi Of Rust And Bones julkaistaan 17.3. Bändiä luotsaa ex-Sentenced laulaja Ville Laihiala. Albumin tuottajana on toiminut Hiili Hiilesmaa.

- Pyrimme pitämään soittokoneiston mahdollisimman pienenä, eli äänitimme juuri sitä, miltä me bändinä kuulostamme. Suurin osa materiaalisya äänitettiin "livenä" sen sijaan, että esimerkiksi Tarmo olisi soittanut rumpuja vain yhden kitaran ja klikin kanssa. Muutaman kappaleen soitimme ilman rihman kiertämää. Se tuntui ihmeelliseltä ja uskon että alastomana pääsee parempaan kontaktiin soittimen ja uuden kappaleen kanssa... Se, että pääsimme kappaleissa oikeaan tunnelmaan, on suureksi osaksi myös Hiilen ansiota. Lyriikoista voisimme sanoa, että kappaleet kertovat hillittömästä riippuvuudesta alkoholiin ja ikävystymisestä, turhautumisesta, vihasta, rakkaudesta ja siitä tosiasiasta että kaikki lopulta valuu viemäriin.


Of Rust And Bones -albumin kannen ja bookletin taiteesta vastaa Teemu Hostikka.

Tyypilliseen suomalaiseen elämäntapaan kuuluen Of Rust And Bones tarjoaa kiihkeitä ja synkkiä, mutta silti kovia biisejä, jotka hengittävät kurjuutta ja tuskaa jokaisella nuotilla...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele Viron ja Ta... Suomalaisbändi kiitt... >

Keskustelut (2 viestiä)

mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

02.02.2010 klo 13.45

odotukset kovia tulevaan poisonblack-uutukaiseen, sen verran tiukkaa settiä oli edellinen.
lainaa
mithrin

02.02.2010 klo 16.50

Joo odotukset kyllä korkealla, mutta eipä ole Laihiala vielä kertaakaan pettänyt odotuksia. Ja omistautuminen musiikille tuntuu olevan ainakin kohdallaan jos munasillaan studiossakin mennään.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova