Tuorein sisältö

Saw VII:n kuvaukset alkavat virallisesti väsyneissä merkeissä

08.02.2010 klo 09.00 | Luettu: 2285 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tammikuiseen uutiseen ei ole tullut muutosta: Saw VI:n ohjaaja Kevin Greutert totta tosiaan pakotetaan ohjaamaan kolmiulotteinen Saw VII. Mies ehti haaveilla Paranormal Activity 2:n ohjaamisesta, mutta studio Lionsgate ei ilmeisesti ilahtunut siitä, että molemmat kauhujatko-osat debytoivat samana päivänä 22. lokakuuta.

Päivää ennen kuvauksia Greutert ei ole järin positiivisissa tunnelmissa:

"Noh, tiimi, tätä on hankala uskoa, mutta alan kuvata tätä elokuvaa teräväpiirto-3D:nä huomenaamulla. Tämä on yhä epätodellista sumua minulle (koko kokemus, ei 3D-video, tai no jos ajattelen asiaa tarkemmin... no jaa, unohdetaan tämä tältä erää...). Minulla oli viikko aikaa valmistella kaikkien aikojen kalleinta Saw-elokuvaa. Yritimme kirjoittaa käsikirjoitusta uusiksi saavuttuani tänne, mutta se on ollut hankalaa: lavasteet on rakennettu, ansat on koottu, tarina on määritelty, kaikki isot muutokset tarkoittavat, että jotain on heitettävä menemään, ja on hankalaa löytää aikaa, rahaa ja tahtoa tehdä asiat erilailla.

Tämä ei ole ollut huviretki, mutta kaikki työskentelevät kovasti, minä myös. Silloin harvoin kun saan tilaisuuden nukkua, näen kuvia, kuten World Trade Centerin romahtamassa hidastettuna, lentokoneita putoamassa, hukkumisia, muuta karua paskaa. Tämä on epäterveellistä minulle, mutta toivottavasti elämäni outo pelottavuus kääntyy väreiksi, jotka ovat hyviä elokuvalle, jos minulle vain annetaan mahdollisuus lyödä oma leimani sinne tänne. Erittäin vaikeaa totta tosiaan...

Kiitos että pysytte mukanani, kaikki. Ja lähettäkää vähän rakkautta David Hacklille, hän tarvitsee sitä yhtä paljon kuin minä, jos ei enemmänkin."


Saw V:n ohjaajan David Hacklin oli tarkoitus ohjata se minkä kanssa Greutert nyt kiroilee, mutta ohjaaja vaihdettiin viime tingassa.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Serbia, Venäjä ja Vi... Michael Monroe ja Fo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova