Tuorein sisältö

Kotkan Meripäiville painavia artistinimiä

09.02.2010 klo 08.45 | Luettu: 2492 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Baseballs ja legendaarisista Rainbow-muusikoista koostuva Over The Rainbow ovat tulevan kesän supertähdet Kotkan Meripäivillä. Yhtyeet nähdään Kotkan Kantasatamaan rakennettavassa suuressa konserttiteltassa perjantaina 30. heinäkuuta.

Päivää aiemmin, torstaina 29. heinäkuuta, Kotkan Meripäivillä esiintyvät mm. Negative, Stam1na, Klamydia ja Cheek. Lauantaina 31.7. on puolestaan vuorossa todellinen Suomi-rockin historiakatsaus, kun lavalle nousevat Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä legendaariset Eppu Normaali ja Yö. Kaikille kolmelle konserttipäivälle neuvotellaan parhaillaan myös lisäesiintyjiä.

Torstain 29.7. konsertteja voivat tulla katsomaan kaikki kovasta kotimaisesta rockista ja popista pitävät katsojat iästä riippumatta. Perjantain ja lauantain konsertteihin on sen sijaan K-18 alaikäraja.

Liput Kotkan Meripäivien konsertteihin maksavat torstaille ennakkoon 25 euroa ja perjantaille sekä lauantaille 44 euroa. Ovelta ostettuina liput ovat viisi euroa kalliimmat. Lipunmyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Lippupalvelun lippukaupoissa alkaa myöhemmin helmikuun aikana.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Euroviisujen finaali... Mervi hakee eroa Nyk... >

Keskustelut (1 viestiä)

Miniminimi

09.02.2010 klo 21.51

Voisin miltei lyödä munuaisestani vetoa että lisäesiintyjistä löytyy seuraavia: Virve Rosti ja Menneisyyden vangit, Popeda, Jean S, Paula Koivuniemi, Anna Eriksson.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova