Tuorein sisältö

Waltarin Kärtsy sooloilee, kuuntele tuoretta raskasta poppia

04.03.2010 klo 11.13 | Luettu: 1123 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kari "Kärtsy" Hatakka tunnetaan muusikkona ja säveltäjänä, joka perusti kansainvälisesti arvostetun Waltari-yhtyeen. Nyt mies lähtee soolouralle julkaisten ensimmäisen sooloalbuminsa Duty Freedom 26.5. Levy tekee irtioton Waltarin materiaaliin ollen poprockimpaa Hatakkaa. Ensimmäinen singlebiisi Running Away feat. Jussi Selo (Uniklubi) on jo soinut radioissa ja kappale oli julkaisuviikollaan Myspacen viidenneksi kuunnelluin viisu yli 1000 päiväkuuntelukerralla. Kuuntele biisi täältä.


Kärtsy tekee soolokokoonpanollaan keväällä keikkoja niin koti- kuin ulkomailla. Ryhmä tulee heittämään myös muutamia keikkoja Saksassa yhdessä Poets of the Fall'n kanssa. Kärtsyn soolokokoonpanoon kuuluvat Janne Kärkkäinen (Phoenix Effect), Pyry Nikkilä (Phoenix Effect), Wellu Yli-Mäyry sekä lukuisia vierailijoita (Jussi Selo / Uniklubi, BB-Kathy, Mariko sekä Lordin rumpali).


- Lähdin tähän heittäytyen mukaan. Nautin siitä, että saan tehdä tätä rennoin ottein ilman raja-aitoja. Nyt kun soololevyni on ajankohtainen, koen etuoikeudeksi, että pääsen puhumaan aiheesta ja ottamaan kantaa myös muihin päivän polttamiin aiheisiin - levyn soundit tai tekoprosessi kun tuskin kiinnostavat suurta kansanosaa. Tänä päivänä harva uskaltaa olla asioista jotain mieltä saati avata suutaan, täältä löytyy mielipiteitä ja kannanottoja..., kommentoi Kärtsy.


Keikat:
23.4. Tampere, Sputnik
18.5. Hampuri, Logo (GER)
20.5. Bremen, MS Treue (GER)
26.5. Helsinki, On the Rocks
28.5. Pori, Monttu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Andy McCoy soittaa s... Anssi Kelalta Sinkut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova