Tuorein sisältö

Kaisafest julkisti legendaarisen nimen

05.03.2010 klo 10.10 | Luettu: 2681 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

legendaarinen Roxy Music saapuu konsertoimaan Suomeen alkuperäisessä kokoonpanossaan kesäkuussa. Kyseessä on samalla tämän huikean yhtyeen ensimmäinen esiintyminen maassamme. Bryan Ferryn luotsaama Roxy Music nähdään Helsingin Kaisafest 2010 – festivaalissa torstaina 17. kesäkuuta. Liput maksavat 55 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa, myynti Lippupalvelun lippukaupoissa alkaa maanantaina 15. maaliskuuta.

Roxy Music saapuu Suomeen kokoonpanolla Bryan Ferry laulajana ja kosketinsoittimissa, Phil Manzanera kitarassa, Andy MacKay saksofonissa ja oboessa sekä Paul Thompson rummuissa muodostavat kokoonpanon, joka on valloittanut ihailijansa jo 1970-luvun alusta. Roxy Music on pitänyt välillä taukoja ja välivuosia, mutta on nyt jälleen koossa huikaisevassa alkuperäiskokoonpanossaan.

Helsingin Kaisafest 2010 on jo aikaisemmin julkistanut Grace Jonesin ja Nina Hagenin keikat Kaisaniemessä lauantaina 12.6. ja lisää on luvassa. Kaiken kaikkiaan Kaisafestissä nähdään Kaisaniemen puistossa maailmatähtiä ja kotimaisia suursuosikkeja lähes kahden viikon ajan. Muiden konserttipäivien artistit julkistetaan lähiaikoina.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maidenin seuraa... Afganistanissa raken... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


905


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova