Tuorein sisältö

Sonisphere julkisti Poriin lisänimen, päiväliput myyntiin

08.03.2010 klo 13.14 | Luettu: 1817 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Apocalyptica on vahvistunut esiintyjäksi Porin Sonisphere Festivalille lauantaille 7. elokuuta. Muita lauantain esiintyjiä ovat mm. HIM, Volbeat, The Cult ja Stam1na. Sunnuntaina 8. elokuuta ovat vuorossa mm. Iron Maiden, Mötley Crüe ja Heaven & Hell. Lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin. Porin Sonisphere Festivalin yhden ja kahden päivän liput sekä leirintäalueliput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Eurooppaa kiertänyt Sonisphere Festival tekee paluun kesällä entistäkin suurempana sinetöiden sen aseman maailman johtavien rock-festivaalien joukossa. Kiertävä rock-sirkus on kasvanut 11 valtavan suosituksi tapahtumaksi, joissa pääesiintyjän pestiä vuorottelevat Metallica, Iron Maiden ja Rammstein. Tukholman Sonisphere Festival, joka järjestetään lauantaina 7. elokuuta, on jo loppuunmyyty.


Sonisphere Pori, Kirjurinluoto la 7.8. – su 8.8.2010. Portit auki kello 10 molempina päivinä. Sonisphere Festivalin leirintäalue aukeaa festivaaliyleisölle perjantaina 6. elokuuta ja sulkeutuu maanantaina 9. elokuuta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Negative kiertää Suo... Applelta ensimmäinen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova