Tuorein sisältö

Uusi Conan barbaari puhuu

09.03.2010 klo 13.04 | Luettu: 4335 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jason Momoa on Conan barbaari Marcus Nispelin elokuvassa Robert E. Howardin klassikkohahmosta. Suurelle yleisölle tuntematon Stargate: Atlantis- ja Baywatch-tähti ei näytä Arnold Schwarzeneggerilta, mutta on pidempi ja painavampi kuin Howardin kuvailema hahmo jo ennen kovia treenejä. "Olen tuskissani", Momoa ilmoittaa. Conan kuvataan tänä keväänä ja kesänä.

Momoa kuvailee 80-luvulta tuoksahtavaa Schwarzenegger-leffaa mainioksi oman aikansa tuotteeksi. Suoritustaan varten Momoa on tutkinut alkuperäisiä kirjoja.

Elokuvan tuottajat kehaisevat alkuperäisiä tarinoita vahvoiksi. Elokuvan Conania kuvaillaan erittäin älykkääksi, lähes yliluonnollisen vahvaksi ja hyvin ovelaksi. Väkivalta on muovannut Conanin elämän sankarin syntymästä alkaen. Kuninkaaksi päätynyt hahmo ei ole pelkkää lihasta.

Momoa tunnustautuu mammanpojaksi Iowasta, jolla ei ole paljoa yhteistä Conanin mielenmaisemien kanssa. Näyttelijäksi Momoa eksyi puolivahingossa: t-paitojen viikkaaja päätyi kävelemään puolialastomana kauniiden naisten keskelle Baywatch-duunin merkeissä. Vasta sarjan jälkeen Momoa opiskeli ammattia.

Barbaariduunin jälkeen Momoa jatkaa työtään HBO:n fantasiasarjan Game of Thrones pilottijakson parissa. Toiveissa on rooli Pirates of the Carribean -sarjassa, mutta kaikki muukin elämän eteen tuoma kelpaa miehelle, tulipa hänestä barbaari, tohtori, crack-addikti tai galaksin pelastaja. Momoa flirttailee ohjaajan uran kanssa lyhytelokuvien merkeissä.

Lähde: Des Moines Register

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 1024-bittinen RSA-sa... Grammy-palkittu räpp... >

Keskustelut (2 viestiä)

söpöpojutuitui

09.03.2010 klo 17.45

Jaska oli ihana stargate atlantiksessa.
lainaa
Karjapuskuri

09.03.2010 klo 20.09

Vakuutti SGA:ssa, mutta tukka pitää suoristaa Conanin roolia varten.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova