Tuorein sisältö

WTF?! Showgirls saa toisenkin jatko-osan

14.03.2010 klo 21.00 | Luettu: 3149 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Internet hämmentyi, kun sille esiteltiin sekava, pornahtava traileri elokuvalle Showgirls: The Return, joka väittää itseään kulttiklassikon Showgirls jatko-osaksi. Paul Verhoevenin ohjaama Showgirls floppasi teatterikierroksellaan ja sitä on toisinaan kutsuttu 90-luvun huonoimmaksi elokuvaksi.

Ennen traileria Showgirls: The Return ehti kantaa työnimeä Showgirls: The Story of Hope. Alkuperäisessä elokuvassa strippari Penny Hopea näytteli Rena Riffel. Riffel kieltäytyi palaamasta The Returniin sen graafisuuden vuoksi... mutta hän tähdittää, kirjoittaa ja ohjaa oman jatko-osansa nimeltä Showgirl. Mitä tapahtui Penny Hopelle? Viisitoista vuotta myöhemmin, Showgirlsin sivuhahmon tarina jatkuu.

Alta löytyvä video on Riffelin ohjaus, jonka on tarkoitus herättää mielenkiintoa. Varsinaisen elokuvan kuvausten on määrä alkaa kesällä.Lähde: Twitchfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edward Norton saatta... Viikonlopun katsotui... >

Keskustelut (2 viestiä)

joonas

15.03.2010 klo 08.46

wtf tosiaan!?! tosi kehnoo näyttelemistä, ihan älyttömän näköinen. :D Näyttää vähintään yhtä älyttömältä kuin se jokseenkin pornahtanut traileri.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

15.03.2010 klo 14.47

Ei huh huh... näiden parin "jatko-osan" trailerin nähtyäni, voisin jopa sanoa että ensimmäinen oli jo Oscar-materiaalia... Apua.
lainaa

Kirjoita kommentti


802


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova