Tuorein sisältö

Tuore tyttöbändi julkaisee sosiaalisen musavideon

07.04.2010 klo 12.02 | Luettu: 2201 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Acappella-yhtye Viisi esiintyy tänään Helsingin Semifinaalissa loppuunmyydyllä levynjulkaisukeikalla. Viisi julkaisi omaa nimeänsä kantavan debyyttialbuminsa 31. maaliskuuta. Albumi nousi heti julkaisuviikolla iTunesin top10:n ostetuimman levyn joukkoon.

Yhtyeen fanit toteuttavat tilaisuudessa Suomen ensimmäisen yhteisöllisen fanivideon, joka syntyy täysin yhteisöllisesti: yleisö kuvaa, järjestää, tuottaa, leikkaa ja levittää "sosiaalisen musavideon" täysin itsenäisesti. Viestiä on viety eteenpäin luonnollisesti Facebookissa.

- Vastaanotto yleisön toteuttamalle musavideolle on ollut huippuhyvä. Lähes koko sali on jo ilmoittanut ottavansa kameran mukaan ja antavan materiaalin leikkaajan ja ohjaajan käyttöön. Faneja hekin. Uskon tämän tyyppisten sosiaalisen median pelisäännöillä tehtyjen videoprojektien yleistyvän. Yleisöstä tulee osallistuja ja sosiaaliset mediat toimivat nopeana kanavana järjestelyjen ja jakelun suhteen, toteaa idean isä Jani Halme kontaktointitoimisto Toisesta.

Viisi perustettiin vuonna 2003. Viisi on uransa alusta lähtien sovittanut kaikki kappaleensa itse ja debyyttialbumin kaikki laulut ovat yhtyeen Virpi Eroman sävellyksiä. Sanoittajina albumilla ovat olleet Heimo Hatakka, Mariska, Katja Hollmén ja Inka Nousiainen.

Yhtyeessä laulavat Virpi Eroma, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Essi Marila ja Aliina Mäkitalo

Kiertue debyyttilevyn tiimoilta starttaa keväällä 2010.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Toxic Avenger moness... War of the Gods -> D... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

07.04.2010 klo 12.41

Eipä käy leikkaajaa kateeksi kun selattavana on sata tuntia jollain pokkarilla käsivaralla kuvattua matskua :)
lainaa
Jokivahti

07.04.2010 klo 13.42

Leikkaa ja liimaa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova