Tuorein sisältö

Twilight-saagan päättelee ohjaaja, jolla on kokemusta namusedistä?

09.04.2010 klo 19.45 | Luettu: 2992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Osaava naisohjaaja Catherine Hardwicke väsäsi elokuvan Twilight - Houkutus, joka kertoi satavuotiaasta kimaltelevasta zombiesta, joka tykkää pikkutytöistä. Kriitikot eivät tykänneet, miessukupuoli pudisteli päätään, leffaa kutsuttiin sovinistiseksi.

Osaava miesohjaaja Chris Weitz, jonka elokuvassa Poika miespuolista päähenkilöä epäillään syyttä pedofiiliksi, askarteli jatko-osan Twilight - Uusikuu. Kriitikot eivät tykänneet. Miessukupuoli nauraa yhä posliinirinta-ihmissusille, jotka tykkäävät hengailla kimpassa ilman paitaa.

Pedofiilille sympatiaa tarjoavan jännärin Hard Candy ja oikean vampyyrielokuvan 30 päivää kaamosta ohjannut David Slade palkattiin ohjaamaan Twilight - Epäilys. Muutamat kriitikot ovat osoittaneet kiinnostusta: ehkä Slade saa aikaan jotain katsomiskelpoista? Tällä kertaa elokuvastudio Summit ei ole tyytyväinen. Sladen editori on vaihdettu henkilöön, joka leikkasi aiemmatkin elokuvat.

Twilight - Aamunkoi. Kuka ohjaa viimeisen episodin, joka saatetaan jakaa kahdeksi elokuvaksi? Asia ei ole virallinen, mutta varteenotettavan huhun mukaan Bill Condon neuvottelee pestistä. Condonilla on käsikirjoitus-Oscar. Condon on avoimesti homoseksuaali. Condon on ohjannut muun muassa musikaalin Dreamgirls, jossa on vahvoja feministienergioita, draaman Gods and Monsters, jossa sympaattinen muumioitunut homo ahdistelee nuorukaista, sekä jatko-osan kauhufilmille Candyman.

Kysymys: kuka piruparka sopii tähän duuniin, ellei Condon?Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yksi Philipsin yksis... Kreikkalaista mytolo... >

Keskustelut (4 viestiä)

moipska

Rekisteröitynyt 18.04.2007

09.04.2010 klo 22.40

Mitä, mistä lähin niitä on ollu neljä kirjaa? :o

"Oikean vampyyrielokuvan -- ohjannut David Slade". :DD
lainaa
jej

10.04.2010 klo 02.23

Mieluummin katson Twilightit putkeen kuin tuon "oikean vampyyrielokuvan" uudestaan :'D
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

10.04.2010 klo 06.21

Hard Candy oli vitun loistava elokuva! 30 Days of Night on oikeasti hyvä leffa. Diggaan sarjakuvista helvetisti ja nähtyäni leffan, en oikeasti pettynyt. Gods and Monsters on myös omasta mielestäni todella loistava elokuva (eikä siihen vaikuta millään tavalla se että Clive Barker on ollut tuottamassa kyseistä elokuvaa...).Twilight taas... sen sarjan luojan veri pitäisi valuttaa kylpyammeeseen ja elokuvien ohjaajat olisi hyvä seivästää ja laittaa varoitukseksi muille. Ettei vaan kukaan enää koskaan sorru. Oikeasti.
lainaa
pikatsu

10.04.2010 klo 11.52

Hard Candy on kyllä tosi hyvä,
Ellen Page näytteli siinä tosi hyvin. Tuo twilight kyllä epäilyttää..
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova