Tuorein sisältö

MySpace jakaa uutta James Blunt-kiekkoa ilmaiseksi?

18.09.2007 klo 20.06 | Luettu: 3480 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Warner Music valjastaa MySpacen omaksi myyntikanavakseen. MySpace myy James Bluntin uutta kiekkoa. Tai oikeastaan Warner käyttää MySpace-maailmaa jakelukanavanaan. Bluntin tuorein kiekko All The Lost Souls on myös ilmaiseksi kuunneltavana MySpace-sivuston kautta. Jos asiakas haluaa ladata albumin itselleen, hinta on 9,99 dollaria. Lataus onnistuu Applen iPodiin.

Warner pyrkii MySpace-kuviolla tavoittamaan musiikin ystäviä, jotka eivät enää hanki cd-levyjä. Laskeva levymyynti aiheuttaa suurten levy-yhtiöiden johtoportaassa parran pärinää. MySpace-kuvio on vain yksi yritys testata uusia keinoja myydä musiikkia nykypäivän digitaalisessa ympäristössä.

Warnerin Edgar Bronfman toteaa cd-levyjen myyntiin perustuvan bisneksen olevan kuihtumassa. Yhtiön tavoitteena on tarjota uusia tuotteita ja keinoja, joilla artistit voivat tavoittaa faninsa. Musiikin kysyntä on suurempaa kuin koskaan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maguire ja Gyllenhaa... Täyteläisempi kuva K... >

Keskustelut (3 viestiä)

ZarekEngland

Rekisteröitynyt 25.07.2007

18.09.2007 klo 23.03

oikea suunta. sopiva hintakin levylle.
lainaa
BillyGurkon

19.09.2007 klo 02.42

Ainkakin Bluntin levylle ihan sopiva hinta! (jos ei pelkää kuulon menetystä kun kuuntelee huonolaatuista myspace streamia..
lainaa
Kristiina

20.09.2007 klo 22.58

billy Gurkon olen kanssasi aivan toista mieltä Bluntin musiikista, jopa maksoin uudesta levystä täyden hinnan, sanoitus on upea, samoin kaverin lauluääni.....
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova