Tuorein sisältö

Flow julkisti reilusti nimiä

20.04.2010 klo 09.06 | Luettu: 1403 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Flow-festivaalin ensimmäiset nimet on julkistettu!

Varsinaista festivaaliviikonloppua ennen kuullaan viime vuoden tapaan Flow’n, Helsingin juhlaviikkojen ja Live Nationin yhteistyössä toteuttama ennakkokonsertti, joka järjestetään tapahtumaviikon keskiviikkona 11. elokuuta. Ennakkokonsertin vetonaulaksi on kiinnitetty vihdoin ensi kertaa Suomeen saapuva LCD Soundsystem. Konsertin ohjelmisto kokonaisuudessaan ilmoitetaan myöhemmin ja sen liput tulevat myyntiin maanantaina 17.5.

Flow-viikonlopun esiintyjiin lukeutuvat supertähteyden kynnyksellä oleva vokalisti M.I.A., audiovisuaalista spektaakkelia Flow’hun suunnitteleva ranskalaisyhtye Air, islantilaisen Sigur Rósin vokalistina tunnetuksi tullut ja vastikään soolodebyyttinsä julkaissut Jónsi sekä tämän vuoden toivotuimpiin Flow-buukkauksiin lukeutuva brittiläinen indie-sensaatio The xx.

Flow’ssa nähdään myös Marina And The Diamonds (UK), Four Tet (UK) sekä The Radio Dept (SWE). Ainutlaatuisina osina Flow’n ohjelmaa ovat Jimi Tenorin sekä nigerialaisen afrobeat-legenda Tony Allenin ensi kertaa livenä esiintyvä Inspiration/Information -projekti, ja yhdysvaltalaisen jazzlaulajan José Jamesin vierailu saksofonisti Timo Lassyn laajennetun kokoonpanon riveissä.

Muita nyt varmistuneita Flow-nimiä ovat mm. yhdysvaltalaiset indie-hottikset The Drums, Beach House, Surfer Blood ja Girls, syyrialainen laulaja Omar Souleyman ja berliiniläinen RotFront

Voimalassa kolmen konsertin sarjassa esiintyy mm. norjalainen Ulver sekä malilaisen koramusiikin mestari Ballaké Sissoko. Muut Voimalan konserttien esiintyjät julkistetaan myöhemmin.

Kotimaisista nimistä mainitaan mm. Husky Rescue, Villa Nah, Ricky-Tick Big Band, Clouds, Bongo Rock, Hannulelauri, Kiki Pau, Ville Leinonen & Majakan soittokunta sekä Yona & Liikkuvat pilvet.

Flow Festivalin lipunmyynti alkaa maanantaina 26.4. Tiketin ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä Stupido Shopissa. Aluksi myyntiin tulevat kolmen päivän liput ja myöhemmin esiintymisaikataulujen tarkennuttua myös päiväkohtaiset liput.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Progressiivisen rock... Kaikki nuoret tyypit... >

Keskustelut (1 viestiä)

joonas

20.04.2010 klo 10.02

Jonsi, Radio Dept, The XX, Villa Nah ainakin kiinnostaa. Harmi, että LCD Soundsystemin näkemisestä joutuis pulittaa ihan sikana, kun menee ennakkokonserttiin, mutta kai se on sen arvoista, häh? En kyllä tiedä mistä ne rahat kaivan. :(
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova