Tuorein sisältö

Kaikki nuoret tyypit livenä - Tehareiden jäähyväiset pakettiin

20.04.2010 klo 10.53 | Luettu: 1297 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tehosekoitin julkaisee 5.toukokuuta Alive II -nimisen live-levyn. Alive II on taltiointi viime kesän jäähyväiskiertueelta, Tammerfestin keikalta. Albumi on yhtyeen historian ensimmäinen live-äänite.

Alunperin Ankkarockin keikan vuonna 2004 piti jäädä yhtyeen viimeiseksi, mutta toisin kävi.

- En tiedä kuka innostui eniten ja missäkin järjestyksessä. Joka tapauksessa löysin itseni joulukuussa eräästä afro-karibialaisten suosimasta baarista Hämeentiellä – se oli valittu tapaamispaikaksi, jotta ryhmän kokoontuminen herättäisi mahdollisimman vähän huomiota. Puristin bänditoverin kättä toisen jälkeen ja lopulta Vaasankadun Pub Heinähatussa tajusin mahdottoman toteutuneen: Tehosekoitin palaisi lavoille, laulaja Otto Grundström muistelee.

Loppuunmyyty jäähyväiskiertue alkoi Helsingistä, täyteenahdetulta Tavastialta, päätyen juhannuskeikkojen ja Tampereen Tammerfestien kautta Oulun Suomi-ilmiö –tapahtumaan.

- Vimeistään Ankkarockin sekoilun ja Oulun täsmäpommituksen jälkeen ymmärsin, että enemmän kuin bändi, on Tehosekoitin minulle mielentila johon voi halutessaan palata, Grundström toteaa.

Tehosekoitin julkaisi uransa aikana yhteensä kahdeksan pitkäsoittoa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Flow julkisti reilus... Tuska tiedottaa jenk... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

20.04.2010 klo 16.16

Että vituttaa kun en päässyt näkemään jäähyväiskiertueella kertaakaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova