Tuorein sisältö

Jack Nicholson örveltää urakalla?

26.04.2010 klo 22.55 | Luettu: 2031 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. tahtoo Jack Nicholsonin elokuvan Dirty Old Men toiseen pääosaan Morgan Freemanin rinnalle, mutta tämä on vanha uutinen. Dirty Old Men on ikämiesten Wedding Crasher tai 40v. ja neitsyt.

CBS Films tahtoo Nicholsonin komediansa LASt VEGAS pääosaan. LASt VEGAS on yhdistelmä hittejä Kauhea kankkunen ja Äksyt vanhat herrat. Disneyn ja Pixarin animaatioiden Autot ja Bolt kirjoittaja Dan Fogelman on rustannut tarinan, jossa lapsuudenystävät tapaavat toisensa vaareina juhliakseen porukan viimeisen poikamiehen häitä Las Vegasissa.

Käsikirjoitusta selaillut uutislähde väittää, että teksti selvästikin on Nicholsonille laadittu. Itse kukin voi tehdä omat päätelmänsä seuraavasta pätkästä dialogia:

"...and you remember what I said, Ronnie? I said: 'Ronnie, I know you’re down in the dumps. But as a fellow bachelor, let me assure you - you’ll bounce back. Because you may not be very smart, and you may not be very rich, but Pal: you sure are fucking ugly'", sanoo Nicholsonin hahmo päivänsankarille hautajaisissa.

Lähde: Vulture

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ghost Riderille suor... Lisää infoa Provinss... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.04.2010 klo 23.07

Tuota ei voi lukea kuulematta Nicholsonin ääntä päässään.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova