Tuorein sisältö

Lisää infoa Provinssirockin Rammstein-illasta, paikalle ehtii myös lentäen tai junalla

27.04.2010 klo 00.30 | Luettu: 2358 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Provinssirock tiedottaa:

Rammsteinin megalomaaninen sunnuntai-illan festivaalikeikka tuo Seinäjoen Törnävänsaareen kahdeksan rekkalastillista tavaraa, joten keikka tulee olemaan ennennäkemätön mitä koskaan Suomessa on festivaaliolosuhteissa totuttu näkemään. Provinssin vanha päälava jää auttamattomasti showlle liian pieneksi, joten lava vuokrataan tällä kertaa ulkomailta. Toisin kuin osassa tiedotusvälineitä annettiin viime viikonloppuna ymmärtää, ei lavaa olla vaihtamassa uuteen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta sen sijaan tekniikka vaihtuu yön pimeinä tunteina uuteen uskoon.

Rammsteinin keikka nähdään sunnuntaina totutusta poiketen kello 22 alkaen. Koska ilta venyy niin pitkälle, on koulu- ja leirintämajoituskapasiteettia lisätty myös sunnuntain ja maanantain väliselle yölle ja rockjuna ja lento starttaavat vasta keikan päätyttyä, joten maanantaiksikin ehtii vielä kotiin.

VR järjestää jälleen ylimääräiset rockjunat perjantaina etelästä Seinäjoelle ja sunnuntaina takaisin. Perjantaina 18.6.2010 (P 601) lähtee Helsingistä kello 10.52 ja juna saapuu Seinäjoelle kello 15.00. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähtee juna Seinäjoelta kohti etelää kello 01.15. Juna saapuu Helsinkiin kello 06.05.

Rockjunissa kelpaavat normaalihintaiset junaliput (myös alennusliput kuten opiskelija- ja junioriliput sekä ryhmäliput). Junalippuja rockjuniin voi ostaa VR:n verkkokaupasta sekä VR asemien lipunmyynnistä. Lippuja voi varata myös VR Asiakaspalvelusta ja lunastaa R-kioskeilta. Liput tulevat myyntiin toukokuulla.

Finncommin lentää sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Helsinkiin kun Törnävällä soitto loppuu. Lento lähtee kello 01.30 ja on perillä Helsinki-Vantaalla klo 02.20. Lento nyt myynnissä osoitteessa www.fc.fi . Festivaalialueelta on järjestetty bussikyyti (2e) lentoasemalle.

Osallistu Provinssirockin kotisivuilla Provinssin Festariraideri -skabaan ja voit voittaa itsellesi Provinssilipun ja VR:n festarikyydin. Ole oman elämäsi rokkistara ja tee meille festariraideri, jossa otat huomioon kaikki majoituksesta janon taltuttamiseen omia ekologisia arvojasi unohtamatta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jack Nicholson örvel... James Hetfield ryöst... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova