Tuorein sisältö

James Hetfield ryöstön uhrina - Metallicalle rikollisen kalliit pihvit Venäjällä

27.04.2010 klo 09.34 | Luettu: 6097 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime viikolla Euroopan yllä leijunut tuhkapilvi pakotti Metallican matkustamaan junalla Venäjän keikoilleen. Viime viikonloppuna soitetut kaksi Moskovan keikkaa saivat ikävän jälkimaun, kun bändin pomomies James Hetfield koki tulleensa ryöstetyksi paikallisessa ravintolassa.

Prime Time Russian mukaan bändi oli illastanut paikallisessa ravintolassa pihvien ja salaatin merkeissä - lasku oli noin 8000 ruplaa eli 270 dollaria. Hetfield maksoi ravintolalaskun kortilla - ja huomasi myöhemmin kortilta veloitetun 19 000 ruplaa. Hetfield palasi takaisin ravintolaan valittamaan ylilaskutusta. Rokkarille oli lyöty käteen kuitti, jossa summa oli oikein. Hetfiel epäileekin, että hänen nimmarinsa oli väärennetty...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää infoa Provinss... Saw VII värväsi alku... >

Keskustelut (8 viestiä)

jaksaavalittaa

27.04.2010 klo 09.52

Varmaan konkurssi kutsuu tuollaisen summan takia -_-.
lainaa
Keijooo

27.04.2010 klo 09.59

No olipa ihme, että juuri tuolla perslävessä tuli luottokorttihuijaus. Ja eihän tuosta konkurssia tule, mutta kusetus mikä kusetus ja Metallica tekisi oivan vastavedon ja jättäisi tuon persläpimaan jatkossa pois keikkakalenterista.
lainaa
Makkonen

27.04.2010 klo 10.02

Ei varmaan pahemmin tunnu Hetfieldin rahoissa, mutta periaate on periaate. Kuka haluaa tulla kusetetuksi?
lainaa
aventhrew

27.04.2010 klo 10.05

Larssi haastaa oikeuteen! :D
lainaa
Oikeus

27.04.2010 klo 10.18

jaksaavalittaa kirjoitti:
Varmaan konkurssi kutsuu tuollaisen summan takia -_-.

Voi jeesus kuinka typeriä ihmiset voi olla. Se, että omistaa erittäin paljon rahaa, ei tarkoita sitä, että huijatuksi tuleminen olisi yhtään sen mukavampaa. Tuskin Hetfield mitään ajatteli että "nyt en voi ostaa perheelle ruokaa kun tänne meni kaikki rahat". Mieti hetki ennen kuin seuraavan kerran avaat suusi. Hetfield toimi tilanteessa täysin oikein.
lainaa
Blinky

27.04.2010 klo 10.54

Larssi ottaa puhelimen käteen, soittaa luottokorttifirmaansa, kertoo tarinan ja näyttää kuitin. Voila. Homma hoidettu.
lainaa
Onmyo

27.04.2010 klo 14.45

Oikeus kirjoitti:
jaksaavalittaa kirjoitti:
Varmaan konkurssi kutsuu tuollaisen summan takia -_-.

Voi jeesus kuinka typeriä ihmiset voi olla. Se, että omistaa erittäin paljon rahaa, ei tarkoita sitä, että huijatuksi tuleminen olisi yhtään sen mukavampaa.


Näin on, mutta nyt kuitenkin äänessä on kateellisten luvattu maa, joten näitä kommentteja voi odottaakin. Vinkiksi näin bensaa usein hakevana että kannattaa nostaa Suomessa käteistä ja vaihtaa se rupliksi vasta Venäjällä. Vaihtomaksu on siellä pienempi. Korttien kanssa ei kannata yhtään pelata.

Hetfieldin epäilys nimmarin väärentämisestä osuu oikeaan. Ravintoloitsija tuskin on ensimmäistä kertaa asialla ja ottanee nimmarista kopsut lisälaskuun. Suurien yhtiöiden(esim BP) kohtalo Venäjällä kertoo karua kieltä siitä miten ksenofobinen meininki oikeussaleissa on ulkomaalaisten hakiessa oikeutta. =/
lainaa
Kusipöö

27.04.2010 klo 17.48

Pornomies.. Pomomies... :'D
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova