Tuorein sisältö

Derek Zoolander ja Ron Burgundy vaativat liikaa liksaa

04.05.2010 klo 12.07 | Luettu: 1477 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pidettyjen kreisikomedioiden Zoolander ja Anchorman: The Legend of Ron Burgundy jatko-osista on puhuttu paljon viimeaikoina. Tekijät ovat antaneet signaaleja mm. Twitterissä, että projektit olisi kuopattu. Paramount Pictures toivoo saavansa jatkoa sopuhintaan.

Zoolander maksoi 28 miljoonaa ja Anchorman 26 miljoonaa. Molemmat ovat nousseet hiteiksi vasta DVD:llä. Paramount olisi valmis rahoittamaan 40 miljoonaa kustantavat jatko-osat.

Tropic Thunderin ja Iron Man 2:n kirjoittaja Justin Theroux valmistautuu kirjoittamaan ja ohjaamaan Zoolander 2:n.

Anchorman-tiimi ei suostu väsäämään käsikirjoitusta, ellei budjettia saada paisutettua (oletettavasti 70 miljoonan tienoille).

Rahaa tarvitaan näyttelijöiden palkkoihin, sillä kummassakin komediassa esiintyneet lukuisat naamat tekivät itsestään tähtiä vuosikymmenen kuluessa.

Sacha Baron Cohen saa seuraavasta Paramount-komediastaan 20 miljoonaa dollaria ja 20% elokuvan tuotoista. Lähteet studion sisällä selittävät, että ero on siinä, että Cohen on vetonaula muuallakin kuin Yhdysvalloissa. Borat ja Brüno tienasivat vähemmän Yhdysvalloissa kuin muualla, kun taas Zoolander ja Anchorman eivät teatterikierroksellaan tienanneet montaa dollaria kotimaansa ulkopuolella.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Punkin kummitäti läm... Sotaheppa Steven Spi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova