Tuorein sisältö

Huippunäyttelijöitä Raptorin tulevalla musavideolla

18.05.2010 klo 10.31 | Luettu: 2802 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raptori kuvaa parhaillaan massiivista musiikkivideota toiseen singleen –
Kuvaukset huipentuvat huomenna kuvattavaan massiiviseen Zombie -kohtaukseen Hietaniemen hautausmaalla, mukana mm. Juha Veijonen ja Eero Saarinen.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan Raptorin ensimmäinen kokoelma nimeltään Sekoelma, joka sisältää kaikki Raptorin hitit sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. Sekoelman toinen single on Tosi tarttuva täytebiisi 16. Tähän bändin uuteen kappaleeseen kuvataan parhaillaan musiikkivideota, jonka tuotanto on mahdollisesti suurin kotimaiseen musikkivideoon koskaan tehty.

”Suomen suurimmaksi musiikkivideotuotannoksi väitetty kuvaustyö jatkuu, jatkuu, jatkuu... Kuvauslokaatioita on kohta jo enemmän, kuin täyspitkässä Pekko Aikamiespoika -filkassa. Joku voisi pitää tätä suuruudenhulluutena tai mielisairautena, mutta mehän emme Jokua kuuntele, perkele!”, tiedottaa Raptori Facebook -sivustollaan.

Musiikkivideota kuvataan kymmenen pitkän kuvauspäivän aikana yli kahdessakymmenessä lokaatiossa, joka on erittäin harvinaista tai jopa ainutlaatuista kotimaisessa musiikkivideotuotannossa. Kuvauksissa on käytetty satoja faneja avustajina, jotka on rekrytoitu Raptorin Facebook –sivuston kautta www.facebook.com/pages/Raptori

Videoteoksen ohjaa Markus Virpiö Also Starring -yhtiötä, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista mainoselokuvaohjaajista. Tämä produktio on Markuksen ensimmäinen musiikkivideo. Ohjaaja sai innostuksen projektiin tehtyään The Virtaset –mielikuvitusbändin videot.

Kuvaukset huipentuvat keskiviikkona 19.5. kuvattavaan massiiviseen Zombie -kohtaukseen Hietaniemen hautausmaalla...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Turun laiturifestari... Conan O'Brien valits... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kursori

Rekisteröitynyt 15.04.2009

19.05.2010 klo 11.32

Raptorin ENSIMMÄINEN KOKOELMA?? Ottakaa nyt asioista selvää.

http://www.discogs.com/Raptori-Epäviralliset-Muistelmat/release/761692 (kokoelma, 1996)
http://www.discogs.com/Raptori-Ouu-Raisakson/release/6773 (muutama uusi biisi, loput vanhojen remixejä)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova