Tuorein sisältö

Aarne Tenkanen avaa oman kuuman linjan

20.05.2010 klo 15.18 | Luettu: 2478 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulava ratikkakuski ja Stadin lahja Suomelle Aarne Tenkanen on avannut nettiin omat TV- ja radiokanavansa. Tenkanen-TV ja Radio Aarne tulevat toimimaan kohtauspaikkana kaikille niille, jotka ovat kyllästyneet perinteisen kanavien tarjontaan.

- Tarkoituksenani on haastaa kaikki Ylet ja Maikkarit tarjoamalla täysin uutta totuus-TV ja -radio-ohjelmaa kansan syville riveille.

Ensimmäiset Tenkanen-TV:n ohjelmat käsittelevät Tenkasen maalaisserkun Taunon vierailua pääkaupunkiseudulla, ja jatkossa aloittaa uusi melkein kokoperheen sarja "Stadin taivaan alla", joka kuvaa Tenkasen ja Taipale-pubin asiakaskunnan seikkailuja niin koti- kuin ulkomailla. Radio Aarnen lähetykset avaa Tenkasen ”Muistoja mummolasta” -ohjelma, jossa mies muistelee mummoa ja muistuttaa mummon tärkeydestä.

Ohjelmat kuullaan myös joka keskiviikko kello 12.30 Radio SuomiPopin kanavalla. Tulevaisuudessa Tenkasen netti-TV ja -radiokanavat tulevat esittelemään ohjelmia toukokuun lopulla julkaistavan uuden "Ajan platinaa" -äänilevyn tiimoilta ja myös kansalaisten itse lähettämiä Tenkas-tyyppisiä pätkiä.


Tenkanen-TV ja Aarne Radio kuultavissa osoitteessa www.aarnetenkanen.fi/etusivu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gemma Arterton korva... Suomen Sonisphere lu... >

Keskustelut (2 viestiä)

fiksative

20.05.2010 klo 15.26

Paras uutinen aikoihin! Hyvä Arska!
ARdex

20.05.2010 klo 22.22

Ei se vaan iske tuo tv-hommeli. Radiosetit oli ihan hyvää laatua. KEP:n aikoihin jo arska kertoili tarinoita mummostansa.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova