Tuorein sisältö

Suomen Sonisphere lupaa suurempaa, parempaa ja kauniimpaa

20.05.2010 klo 16.05 | Luettu: 1660 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Eurooppaa kiertävä Sonisphere Festival rantautuu jälleen Porin Kirjurinluodolle elokuun alussa, tällä kertaa entistä isompana. Festivaali on kasvanut kaksipäiväiseksi ja esiintyjiksi on varmistunut jo tähän mennessä huippukattaus, eturintamassa mm. Iron Maiden, Mötley Crüe, HIM, Alice In Chains, Serj Tankian, Alice Cooper ja Volbeat. Sunnuntaille on vielä tulossa pari nimeä lisää.

Show lähtee käyntiin sekä lauantaina että sunnuntaina heti puoliltapäivin ja jatkuu aina klo 22 saakka. Sunnuntaina esiintyvän Iron Maidenin setti alkaa jo kello 20, joten yhtye ehtii heittää suomalaisfaneilleen kokopitkän, parituntisen keikan. Kyseessä on Iron Maidenin ainoa show Suomessa tänä vuonna, sillä muita keikkoja ei ole luvassa.

Järjestävä taho lupaa myös viihtyvyyttä. Tänä vuonna Sonisphere Festival panostaa messevän artistikattauksen lisäksi erityisesti yleisön viihtyvyyteen. Kirjurinluodolle tulee isommat anniskelualueet, lisää vessoja sekä enemmän ruokapisteitä ja monipuolisemmat ruokavalikoimat.

Sonisphere Festivalille pääsee tänä vuonna myös omalla festarijunalla. Juna lähtee Helsingistä lauantaiaamuna ja palaa Porista sunnuntai-iltana Iron Maiden konsertin päätyttyä. Juna kulkee mm. Tampereen kautta. Asemakohtaiset aikataulut varmistuvat lähipäivinä.

Yhden päivän ja kahden päivän liput sekä leirintäalueliput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

SONISPHERE FESTIVAL 2010
La 7.8. – su 8.8.2010 Pori, Kirjurinluoto. Portit auki kello 10 molempina päivinä. Sonisphere Festivalin leirintäalue aukeaa festivaaliyleisölle perjantaina 6. elokuuta ja sulkeutuu maanantaina 9. elokuuta.

LAUANTAI 7.8.2010
HIM
Alice In Chains
Serj Tankian
Volbeat
The Cult
Apocalyptica
Stam1na
Behemoth
Aria
The 69 Eyes

SUNNUNTAI 8.8.2010
Iron Maiden
Mötley Crüe
Iggy & The Stooges
Alice Cooper
Slayer
Anthrax
Mokoma


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Aarne Tenkanen avaa ... Ninjat pelastivat mi... >

Keskustelut (2 viestiä)

metallimummo

20.05.2010 klo 18.52

Kun on tuolla käynyt niin kaiken on elämässä nähnyt
Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

21.05.2010 klo 13.39

metallimummo kirjoitti:
Kun on tuolla käynyt niin kaiken on elämässä nähnyt


Väärin

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova