Tuorein sisältö

Apinat vievät planeetan James Francolta

21.05.2010 klo 13.29 | Luettu: 1173 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Franco seuraa Charlton Hestonin ja Mark Wahlbergin jalanjälkiä, ja tähdittää uutta "ensimmäistä" Apinoiden planeetta -elokuvaa Rise of the Apes. Kuvaukset alkavat kesäkuussa ja ensi-ilta on ensi vuoden toukokuussa.

Franco näyttelee tiedemiestä, joka on olennainen osa ihmisten ja geneettisesti manipuloitujen apinoiden välille syttyvää sotaa. Ei ole tiedossa, mitä osa-alueita tarinasta elokuva painottaa, mutta sen aiempi työnimi oli Caesar ensimmäisen älykkään apinan mukaan. Rise of the Apes on teoriassa uusi versio elokuvasta Conquest of the Planet of the Apes, joka on alkuperäisen elokuvan kolmas jatko-osa ja samaan aikaan toinen esiosa.

Francon urakehitys vaikuttaa vastaavalta, kuin samanikäisen Ryan Reynoldsin. Lopullista läpimurtoa odottaneet pojat pääsevät pian ison elokuvan päärooliin (Reynoldsin tapauksessa The Green Lantern) ja molemmat esittelevät pian näyttelijäntaitojaan leffoissa, joissa he viettävät suurimman osan ajasta yksin. Franco nähdään Danny Boylen vuoristokiipeilytragediassa 127 Hours ja Reynolds haudataan autiomaahan jännärissä Buried.

Lähde: ComingSoon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nokia päivitti jälle... Kasarirokkarin terve... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

21.05.2010 klo 20.25

Dr. Zaius, Dr. Zaius, Dr. Zaius, Dr. Zaius, Oh... Dr. Zaius. Haluan ennemmin tohtori Zaiusta :(

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova