Tuorein sisältö

Kasarirokkarin terveyskriisi jatkuu - reikä sydämessä

21.05.2010 klo 13.01 | Luettu: 2425 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tukkahevari Poisonista muistettu Bret Michaels teki pari viikkoa sitten yllätyspaluun sairaalasta kotijoukkoihin (V2.fi-uutinen). Mies sai kuukausi sitten vaikean aivoverenvuodon - huonommilla korteilla mies makaisi edelleen vihanneksena sairaalasängyssä.

Michaels ilmoitti palaavansa parin viikon kuluttua keikkalavoille. Nyt mies on kuitenkin joutunut takaisin sairaalaan. Rokkarilla on (ylimääräinen) reikä sydämessä...

Michaels joutui takaisin sairaalaan kärsittyään tunnottomuudesta, joka levisi vasemmalle puolelle rokkarin kehoa. Lääkärien mukaan kyseessä oli varoitus tulevasta kohtauksesta tai ohimenevä aivoverenkiertohäiriö.

Rokkari kytkettiin kaikkiin mahdollisiin mittalaitteisiin. Michaelsille tehtiin myös PFO-testi, jonka mukaan mieheltä löydettiin reikä sydämestä.

Patent foramen ovale on sydämen eteisten välisessä seinämässä sijaitseva reikä. PFO johtuu siitä, ettei sikiöllä sydämessä oleva reikä sulkeudu normaaliin tapaan syntymän jälkeen. Vaiva voi altistaa esimerkiksi aivoveritulpalle.

Vaiva on hoidettavissa, joten Michaels voi toisaalta huokaista helpotuksesta. Reikä ei välttämättä aiheuttanut aivoverenvuotoa mutta selittää tuoreet tunnottomuusoireet.

Lisätutkimuksia ja sairaalaöitä on vielä edessä ennen (mahdollista) keikkalavoille paluuta...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Apinat vievät planee... Indiesuosikin Senaat... >

Keskustelut (1 viestiä)

DCLXVI

22.05.2010 klo 15.09

Voi voi, ei kannattaisi kiirehtiä tällaisten asioiden kanssa vaan antaa aikaa itselleen parantua..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova