Tuorein sisältö

Belkin auttaa sähkönsäästötalkoissa

15.06.2010 klo 17.30 | Luettu: 5867 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Belkinin uusi Conserve-tuotesarja auttaa kuluttajia kutistamaan sähkölaskujaan. Tuotesarjasta löytyvä Conserve Valet on tyylikäs latausasema kännyköille, PDA-laitteille, taskukonsoleille ja mediasoittimille. Laitteiden omat laturit voi piilottaa latausaseman sisään ja latausasema osaa itse katkaista virran latureilta sitä mukaa kun näiden lataamien laitteiden akut ovat täynnä. Näin laturit eivät jää sähkövampyyreiksi imemään virtaa enää kun niitä ei varsinaisesti tarvita.


Conserve-sarjasta löytyy myös kulutusmittari, Conserve Insight, joka paljastaa jatkuvasti seinään kytkettyjen sähkölaitteiden virrankulutuksen. Insight-mittarilla voidaan helposti paikantaa asunnosta ne kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet, jotka kuluttavat eniten sähköä ja mahdollisesti vaihtaa nämä uusiin ja tehokkaampiin laitteisiin tai mahdollisuuksien mukaan kytkeä nämä irti verkkovirrasta kun laitteita ei käytetä.

Conserve Valet maksaa noin 40 dollaria ja Conserve Insight noin 30 dollaria. Laitteet tulevat myyntiin Amazon-verkkokauppaan näinä päivinä, mutta Suomen maahantuonnista ei ole vielä varmuutta.

V2.fi | Matti Lintula
< Kuvia Saunan lauteil... Hobitti-elokuvat ohj... >

Keskustelut (1 viestiä)

hotwheels

Rekisteröitynyt 11.08.2007

16.06.2010 klo 12.19

Kerran rohkenin ostamaan Belkinin WLAN usb-tikun.... rikkoontu aikas nopeesti... en jaksanu ees palauttaa. :p
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova