Tuorein sisältö

Hobitti-elokuvat ohjaa Jackson, Potter-Yates tai Brett Ratner?

15.06.2010 klo 17.17 | Luettu: 4141 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro jätti kaksiosaisen Hobitti-elokuvan, koska projekti lykkääntyi jatkuvasti. Uusi ohjaaja on yhä hakusessa. Studio toivoo, että tuottajana ja käsikirjoittajana toimiva Peter Jackson ohjaisi teokset, jotka ovat esiosia hänen Taru sormusten herrasta -trilogialleen. Elokuvat joka tapauksessa kuvataan Jacksonin kotimaassa Uudessa-Seelannissa, tehosteista vastaa Jacksonin paja Weta ja Jackson työskentelee elokuvien parissa vielä vuosia.

Juorut ovat sen suuntaisia, ettei muille ohjaajille esitetä tarjouksia, ennen kuin Jackson on tehnyt lopullisen päätöksen. Riippuen lähteestä, duunista ovat kiinnostuneet TAI harkinnassa ovat: viimeisen neljän Harry Potterin ohjaaja David Yates, internet-kansan kammoksuma Brett Ratner ja David Dobkin, joka on ohjannut niinkin fantastista kamaa kuin Kuokkavieraat ja Fred Claus.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Belkin auttaa sähkön... Uusi Mac Mini on ent... >

Keskustelut (3 viestiä)

Hound_

15.06.2010 klo 17.56

David Yates jollei jackson itse pysyt/kerkee... Ratneria en kyllä toivoisi tähän projektiin. Ei ole misään nimessä miehelle sopiva genre.
Dobkinia ei tarvitsisi edes miettiä...
lainaa
Hobgoblin

15.06.2010 klo 20.09

On kyllä niin persiistä revitty nuo nimet Jacksonia lukuunottamatta. Osa veikkailee GDT:n kaveria Alfonso Cuaronia, joka myös on ohjannut Potterin.

Ei voi tietää. Toivotaan PJ:tä.
lainaa
jeejee

15.06.2010 klo 22.40

Kuhan ei vain ota Ratneria..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova