Tuorein sisältö

Marvel alkaa esitellä sankareitaan lyhytelokuvissa?

22.06.2010 klo 09.00 | Luettu: 3519 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn osasto Pixar on pyrkinyt herättämään henkiin vanhan perinteen, jossa täyspitkän elokuvan edessä nähdään lyhytelokuva. Latino Review on kuullut luotetulta lähteeltään, että Disneyn osasto Marvel suunnittelee samantapaista käytäntöä. Se on eri asia, toteutuuko suunnitelma.

Suunnitteilla on 10 minuutin pituisia lyhytelokuvia, jotka esittelevät vähemmän tunnettuja hahmoja tyyliin Black Panther, Luke Cage ja Dr. Strange. Pläjäyksiä olisi juurikin tarkoitus esittää ennen Marvelin omia elokuvia: seuraavat kolme ovat Thor, The First Avenger: Captain America ja The Avengers.

Marvelin lyhyet erikoiset tuskin olisivat animaatiota. Kuten tuore lyhytelokuva Mortal Kombat: Rebirth osoitti, puoli internetiä on mahdollista saada suunnitellun elokuvan taakse, mikäli suunniteltu tyyli fanipoikia viehättää. Marvelin pomot ovat myöntäneet, että mainitut sankarit saattavat saada omat seikkailut. Pelin Uncharted: Drake's Fortune ja muutamien tulevien megaleffojen kirjoittajapari Thomas Donnelly ja Joshua Oppenheimer on palkattu kirjoittamaan Dr. Strange -elokuva, olipa se lyhyt tai pitkä.

Lähde: Latino Review, Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joka 22. suomalainen... Jos Seth Rogen näytt... >

Keskustelut (1 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.06.2010 klo 14.14

B-luokan leffat takas! Eiku nii, niistä tehtii kokopitkiä...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova