Tuorein sisältö

Onko humppa taidetta?

25.09.2007 klo 14.04 | Luettu: 1710 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Avanti! on kotimainen klassisen musiikin orkesteri, joka on tehnyt syrjähyppyjä myös rockin ja jopa heavyrockin suuntaan. Orkesteri oli mukana mm. Waltarin Yeah! Yeah! Die! Die!-Death Metal Symphony in deep C-kiekolla.

Nyt Avanti laittaa humpat kiertoon nimellä HumppAvanti!. Onko humppa taidetta? HumppAvanti koluaa Humppa-Veikkojen jalanjäljissä Pohjoisnavalta Tahitille, Kurikasta Honolulun kautta Alaskaan ja Imatralta Odessaan. Levy on kunnianosoitus suomalaiselle bändikulttuurille ja Kullervo Linnalle, jonka laajat arkistokokoelmat ja hieno elämäntyö ovat olleet Timo Hietalan sovitustyön ja yhtyeen hullun huumorin innoittajina. Nyt kun humppa on suomalaisessa kielenkäytössä muuttunut synonyymiksi halpahintaiselle roskalle, HumppAvanti päivittää suhteemme originaaliin suomihumppaan. Suomalaiset ovat humppakansaa, halusivat tai eivät.

Levy ilmestyy 10.10, kiekolta löytyvät vanhat tutut kuten Iitin Tiltu, Kultainen Nuoruus, Sulamith, Odessa, Siperia ja Bulu Bulu. Kuuntele maistiaisia HumppAvantin hulvattomasta humppajuhlasta www.emi.fi/jukebox.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jackson ja Mac sielu... Kiss-tähden lapset e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova