Tuorein sisältö

Marvel ja Norton riidoissa - Hulk vihainen

12.07.2010 klo 09.24 | Luettu: 1806 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos herra A ja herra B riitaantuvat projektin X kuvauksissa siinä määrin, että herrat tahtovat tappaa toisensa, Hollywoodissa on tapana sanoa, että "herra B jätti projektin luovien erimielisyyksien vuoksi".

Marvelin ja Edward Nortonin suhde on jostakin syystä niin tulehtunut, että Marvel-pomo Kevin Feige on unohtanut kohteliaisuussäännöt.

Norton näytteli Bruce Banneria eli uskomatonta Hulkia elokuvassa The Incredible Hulk, joka toimii esiosana usean supersankarin yhteisseikkailulle The Avengers. Norton ja Marvel tiettävästi riitelivät monista asioista: The Incredible Hulk oli sekasotku, josta jäi jälkeen yli tunti (!) leikattua materiaalia. Norton on kuitenkin kiinnostunut jatkamaan roolissa. Norton on tavannut The Avengersin ohjaajan Joss Whedonin. Nortonin edustajan mukaan molemmat herrat olivat Nortonin paluusta innoissaan.

Marvel kuitenkin päätti, ettei Nortonia tarvita. Internetin blogaajat alkoivat spekuloida, että Marvel on pihi: Marvel on tarjonnut huomattavan pieniä summia muillekin nimekkäille näyttelijöille isoista rooleista. Feige tylyttää, että kyse ei ole rahasta, vaan Marvel tahtoo yhteistyökykyisen näyttelijän, joka on intohimoinen roolin suhteen ja suostuu toimimaan osana isoa joukkoa kollegoita.

Nortonin edustaja on tuominnut tämän lausunnon. Edustajan mukaan Norton ja Marvel neuvottelivat sopimuksesta, ja Nortonin puolen näkökulmasta neuvottelujen kariutuminen vaikutti nimenomaan taloudelliselta päätökseltä, vaikka asiasta ei selvyyttä tullut. Nortonin tiimi hyväksyi tosiasiat, ja on nyt yllättynyt Feigen loukkauksesta, sillä Norton olisi mielellään toiminut osana jengiä, johon kuuluu hänen henkilökohtaisia ystäviään.

Lähteet: Hitfix & Hitfix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Predator kohtasi Its... Ruissalossa juhlitti... >

Keskustelut (4 viestiä)

näin

12.07.2010 klo 11.16

Sharlto Copley kehiin!
Killbourne

Rekisteröitynyt 21.06.2008

12.07.2010 klo 11.44

näin kirjoitti:
Sharlto Copley kehiin!


Mutta kappas, tuossahan olisikin ideaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

12.07.2010 klo 15.31

Tämä Nortonin Hulk ei yllättäen ollut mitenkään tavallista huonompi supersankarileffa.
ghjhj

13.07.2010 klo 11.08

Typerää. Miten he voivat olla ottamatta Nortonia mukaan!?

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova