Tuorein sisältö

Ruissalossa juhlittiin väellä ja voimalla - Guns N' Roses kruunasi festarin

12.07.2010 klo 09.20 | Luettu: 7091 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ennätyksellisessä helteessä vietetty Ruisrockin 40-vuotisjuhla keräsi Turun Ruissaloon yhteensä 71000 festivaalivierasta. Perjantaina paikalle saapui runsaat 21000 juhlijaa, lauantaina huimat 30000 kävijää ja yli 30 asteen paahteessa sunnuntaina reilut 19000 vierasta. Yleisömäärä on koko 2000-luvun toiseksi suurin.

Festivaalin suurimmat yleisömäärät keräsivät perjantain pääesiintyjä Ozzy Osbourne, lauantai-illan keikkansa ilotulitukseen päättänyt The Sounds, koko ranta-alueen täyttänyt PMMP, energiset keikat soittaneet Billy Talent ja Rise Against sekä huikean paluukonsertin soittanut Don Huonot. Juhlavuosi huipentui Guns N' Roses-kitaristi Slashin ja hänen taustayhtyeensä esiintymiseen. Keikka oli suorastaan täydellinen hard rock -show ja lavalta kuultiin useita ikimuistoisia Guns N' Roses -vetoja. Paradise City ja Sweet Child O' Mine toivat palan rock-historiaa Ruissaloon. Konsertin aikana lavalla vieraili myös Michael Monroe, joka lauloi mm. Hanoi Rocksinkin versioiman Up Around the Bendin.

PMMP-yhtyeen jäsenet ahkeroivat lauantain aikana peräti kolmella eri keikalla: oman konserttinsa lisäksi Paula Vesala duetoi Don Huonojen Kalle Aholan kanssa Kissaihmiset-kappaleen, ja PMMP:n molemmat vokalistit nousivat Jätkäjätkien seuraksi lavalle esittäen täysin uuden sovituksen Matkalaulu-biisistä. Viikonlopun erikoishetkiin kuului myös The Baseballsin keikan loppu, jolloin yhtyeen jäsenet hyppäsivät vaatteet päällä mereen uimaan saaden kymmenet fanit seuraamaan esimerkkiä.

- Ruisrockin 40. juhlavuosi sujui erinomaisesti. Viikonlopun aikana koettiin paljon ikimuistoisia keikkoja, loistava sää suosi festivaalikansaa ja yleisö juhli innostuneena kaikki kolme päivää. Ruisrock jatkuu myös tulevina vuosina upean historiansa arvoisesti, kommentoi Ruisrockin promoottori Juhani Merimaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marvel ja Norton rii... Hank Von Helvete lop... >

Keskustelut (10 viestiä)

joo

12.07.2010 klo 12.46

Mitähän aineita otsikon miettinyt henkilö on aamiaisekseen nauttinut? On taas niin ammattitaitoista hommaa että. Olkaapa siellä "toimituksessa" tarkempina niiden kesätyöläistenne kanssa ja sanokaa, että kannattaa lukea se juttu kokonaan ja ajatuksella, johon otsikkoa on tekemässä.
lainaa
tapani

12.07.2010 klo 13.51

Otsikko??? mitä v*ttua? missä ammattitaito haloo??
lainaa
Tämmitukka

12.07.2010 klo 14.08

Kyllä siellä Gunnareita kuultiin ja tukevasti, olin paikalla. Slash on yhtä paljon Gunnaria kuin Axl Rosen Guns N' Roses volume 2.0...itse asiassa paljon parempi!
lainaa
kaapeli

12.07.2010 klo 20.38

Noista GNR biiseistä mitä Slash soitti, niin ainut mitä hän on ollut kirjoittamassa on Civil war, että go go
lainaa
Tukse

13.07.2010 klo 09.32

Täälläpä on tietävää porukkaa. Slash on ollut mukana kirjoittamassa jokaista GNR biisiä minkä se soitti tuolla keikalla.
Esim. Rocket queeniin se keksi pääriffin jo titus loanin aikana. Paradise cityn ja sweet child o minen introt ja soolot on myöskin Slashin käsialaa. Tajuatko sä edes kuinka vitun tyhmä kommenttisi on? Meinaatko että Slash vaan pyöritteli peukaloitaan kun muut jätkät sävelsi ja sanoitti biisejä.
lainaa
tapsa

13.07.2010 klo 15.20

No joo, voit katsoa itse esim tuolta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Appetite_for_destruction

Slash teki intron ja soolot :D onneks olkoon, siinähän sitä jo onkin
lainaa
Henna81

13.07.2010 klo 15.25

It's So Easy: Mckagan, Arkeen. Lyrics: Rose
Nightrain: Rose, Stradlin. Lyrics: Rose
lainaa
Tukse

13.07.2010 klo 15.54

Noi tiedot jotka on wikipediassa eivät pidä paikkaansa. Lukeehan esim. November rainissa että sen on ainoastaan Axl tehnyt vaikka Slash teki biisiin kummatkin soolot. Noi minun tiedot on luettu Slashin kirjasta, ja mä uskon ennemmin hänen painettuun sanaan kuin johonkin wikipediaan.
lainaa
Kaapeli

14.07.2010 klo 15.35

Mjoo Slashin kirja on täynnä virheitä/valheita, alkaen syntymäpaikasta, st louisin mellakkakeikkaan.

http://www.heretodaygonetohell.com/board/index.php?topic=
lainaa
Tukse

15.07.2010 klo 09.34

Muutama virhe löytyy jokaisesta omaelämänkerrasta, mutta fakta on se että Slash on ollut kirjoittamassa joka ikistä GNR biisiä minkä se ruisrockissa soitti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova