Tuorein sisältö

Twilight varasti rattijuoppo Timur Bekmambetovin ideat

09.08.2010 klo 21.45 | Luettu: 3046 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvien Night Watch, Day Watch ja Wanted ohjaaja Timur Bekmambetov on monessa mukana. Empiren haastattelu paljastaa yksityiskohtia.

Bekmambetov aikoo seuraavaksi ohjata teoksen Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Kyseessä ei missään nimessä ole komedia, vaan "erittäin viihdyttävä, eeppinen historiantunti miljoonille ja miljoonille teini-ikäisille". Elokuva noudattaa kuvaa, jonka historia presidentti Lincolnista antaa, mutta hänellä on erikoisia aseita. Leffa tulee ehkä olemaan samantapainen kuin Night Watch.

Klassikkoromaanit Moby Dick ja Sukelluslaivalla maapallon ympäri saavat Bekmambetow-käsittelyn. Moby Dickin maailmaan lisäillään yliluonnollisia, mystisiä elementtejä, koska valaidenpyytäjät eivät ole tavallisia ihmisiä. Bekmambetow toimii tähän tietoon tuottajana ja kirjoittajana Mobyn tapauksessa. Modernisoitu versio Sukelluslaivasta kiinnostaisi häntä ohjaajanakin.

Red Asphalt tulee olemaan kolmiulotteinen kauhuelokuva, joka kertoo rattijuopottelusta. "Kaikki juovat ja ajavat ainakin kerran, ja tahdoin tehdä kauhuelokuvan tästä", sanoo Bekmambetow. Ohjaajan mielestä 3D on ainoa tapa simuloida kännissä ajamisen tunnetta, mutta tämänhän me kaikki jo tiesimme.

Wanted 2 on yhä suunnitteilla. Entäpä Watch-trilogian päätösosa, eli Twilight Watch? Bekmambetow ainakin tahtoisi, että elokuva tehdään. Onko Twilight Watchilla muuta yhteistä Twilight-saagan kanssa, kuin nimi ja vampyyrit? Ilmeisesti, sillä Bekmambetowia harmittaa, että Twilight-saaga ehti käyttää monia hänen ideoitaan ensin.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalaista metalli... Metallica julkisti l... >

Keskustelut (2 viestiä)

gna

10.08.2010 klo 02.59

selkeästi paras ohjaaja.
lainaa
Juuso

10.08.2010 klo 11.26

Olipa paskasti kirjoitettu uutinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova