Tuorein sisältö

Nightwish aiheuttaa myötähäpeää, katso video

26.08.2010 klo 11.52 | Luettu: 8059 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nightwish on jatkanut uuden albuminsa harjoitussessioiden parissa. Tuoreesta päiväkirjapäivityksestä selviää mm. miten formulatähti Heikki Kovalainen ja Apulannan Toni Wirtanen liittyvä Nightwishin aiheuttamaan Myötähäpeään.

"...perustaa bändi nimeltään "The Myötähäpeä". Tämä ilmiömäinen ja henkeäsalpaavan virtuoosimainen ryhmä vahvistettiin ammattilaisilla joihin kuuluvat mm. Heikki Kovalainen F1 Lotus -tallista (rummut) ja Mr. Toni Virtanen (laulu). Jukka hoiti koskettimet, minä ja Emppu vaihtelimme basson ja kitaran välillä saadaksemme tästä todellisen haasteen. Nightwish -yleismies Jamppa Lautamäki täytti ensimmäisen taustalaulupaikan, mutta mikin takana on edelleen tilaa.

Settilistamme koostuu nyt kahdesta klassikosta kahdelta eri bändiltä joita olemme fanittaneet aina: Popedan Sukset & Metallican For Whom The Bell Tolls, mutta intro & outron, Tonin mahtavien spiikkausten, bassosoolon ja ilotulitusten ansiosta pystymme vetämään täysimittaisen rock-shown missä vain ja milloin vain.

Näin kertoo asiasta Tuomas Holopainen. Katso video täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Juan on Kuuban oma S... Miksi vampyyrielokuv... >

Keskustelut (5 viestiä)

antiyökala

26.08.2010 klo 15.15

Allekirjoitan otsikon sen verran, että Nightwishin musiikin kuuntelu aiheuttaa myötähäpeää. :D
lainaa
Vierash

26.08.2010 klo 19.40

Allekirjoitan otsikon sen verran, että antiyökalan kommentti aiheuttaa myötähäpeää. :D
lainaa
robuli

26.08.2010 klo 20.41

Vierash kirjoitti:
Allekirjoitan otsikon sen verran, että antiyökalan kommentti aiheuttaa myötähäpeää. :D


Allekirjoitan otsikon sen verran, että Vierashen läpän kopiointi ja surullisen Nightwish fanboyn esittäminen aiheuttaa myötähäpeää. :D
lainaa
Rokka

27.08.2010 klo 00.48

Allekirjoitan otsikon sen verran, että teidän kaikkien pitäs saada joko pillua tai viinaa ni lakkaa vanne taas kiristämästä. Hommatkaa mieluiten molempia jos saatte saatana. Ni! Yövissyllä ja kumppaneilla on kliffaa.
lainaa
rokallaeipokkaa

27.08.2010 klo 20.25

Allekirjoitan otsikon sen verran, että Rokka mitä luultavammin ei itse saa mitään edellä luettelemistaan asioista, mutta tykkää päteä pätemisen puutteesta. Kaikki voivat nyt osoittaa sormella Rokkaa ja aloittaa nauramisen!

HAH
HAH
HAA!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova