Tuorein sisältö

Älä syö kaikkea mitä Neil Marshall tarjoaa

30.08.2010 klo 18.04 | Luettu: 2319 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On kyseenalaista, miten hyvä maku on teosten Dog Soldiers, The Descent, Doomsday ja Centurion ohjaajalla Neil Marshallilla. Vastaus saadaan lähitulevaisuudessa, kun Marshall ohjaa kulinarististen nautintojen ympärille rakentuvan elokuvan Underground.

Underground on alamaailman lounasklubeista kertova kauhujännäri. Päähenkilö on kunnianhimoinen nuori kokki, joka ajautuu "äärimmäisten herkkujen" maailmaan. Tässä vaiheessa tekijät eivät kerro, löytyykö listalta esimerkiksi jotakin kannibalistiseen ruokavalioon sopivaa.

Undergroundin on kirjoittanut David Cohen. IMDb:n uutislinkkien mukaan kyseessä on David A. Cohen - joka on toiminut äänitaiteilijana muun muassa David Lynchin ja Jason Friedbergin & Aaron Seltzerin elokuvissa?

Maapallolla on vaikuttanut myös mm. David X. Cohen, Simpsonien ja Futuraman kirjoittaja, David Steven Cohen, koirateemaisten lastenanimaatioiden kirjoittaja, David Cohen, teoksen Friday the 13th: A New Beginning kirjoittaja, sekä David Cohen, mielipuoli, jota epäiltiin Jack the Ripperiksi 1800-luvulla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Midwayn taistelu val... Biittityöläiseksi Ba... >

Keskustelut (1 viestiä)

jjj

30.08.2010 klo 19.30

Ja ainut oikea Undergroundhan on se Emir Kusturican huippuleffa!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova