Tuorein sisältö

Waltari-pomo duunaa tositelkkaria omasta elämästään

31.08.2010 klo 12.44 | Luettu: 2932 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juuri ensimmäisen soololevynsä Duty Freedomin julkaissut Waltarin laulajana tunnettu Kärtsy Hatakka tarjoaa nyt yleisölle mahdollisuuden seurata neljän päivän ajan hänen elämää - suorana ja leikkaamattomana. "Kärtsy-TV" niminen projekti käynnistyy 15.9. ja kestää 18.9. saakka. Kamera kuvaa rokkistaraa ympäri Helsinkiä lähes kellon ympäri.

Kärtsy-TV toteutetaan internetissä ja reaaliaikaista videomateriaalia voi seurata "Kärtsy Duty Freedom" -nimisessä Facebook-ryhmässä. Siellä voi jokainen kommentoida tapahtumia, kysyä mitä mieleen juolahtaa ja esittää toiveita Kärtsylle. Niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Tällä tietoa Kärtsy nähdään ainakin kokeilemassa uusia ammatteja kuten radiojuontajan toimea sekä työtä maaseudulla hevosten parissa - kenties hän uskaltautuu jopa raviohjastajaksi. Myös harrastukset laidasta laitaan pääsevät syyniin. Mihin asentoon rokkari vääntäytyy joogatunnilla? Entä miten sujuu tankotanssi? Kärtsy aikoo ottaa myös selvää, mistä Eduskunnan täysistunnossa tällä kertaa keskustellaan sekä miltä tuntuukaan matkustaa viikonloppuna ruuhkaisessa yöbussissa.

Lisäksi herra nähdään luonnollisesti soolobändinsä treeneissä sekä keikalla SPR:n hyväntekeväisyyskonsertissa Narinkkatorilla 18.9. Luvassa on paljon muutakin ohjelmaa, joka selviää vain seuraamalla Kärtsy-TV:tä...

www.kartsy.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Monroen albu... Kotimaisia hirviöitä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

31.08.2010 klo 13.41

Duty Freedomista tulee pakosti mieleen Stalker...
lainaa
Lipaton

31.08.2010 klo 13.48

Kärtsystä tosielämän stalkkeri?
lainaa
Kotiviinipiru

31.08.2010 klo 13.58

rock my brother
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova