Tuorein sisältö

Udosta ei ollut biisien tekijäksi, toteaa Accept-kitaristi

09.09.2010 klo 10.37 | Luettu: 4236 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Goldmine magazinen haastattelussa juuri uuden albumin julkaisseen Acceptin kitaristi Wolf Hoffmann on selvitellyt fiiliksiä bändin paluusta ja laulajanvaihdoksesta. Alkuperäinen laulaja Udo Dirkschneider vaihtui Mark Tornilloon.

Hoffmann myöntää, että 99 prosenttia jengistä oli sitä mieltä, ettei Udoa pysty korvaamaan. Nyt jälkeenpäin, uuden levyn jälkeen, porukka tulee pyytämään anteeksi...etteivät uskoneet Acceptin pystyvän jatkamaan täysillä ilman Udoa.

Puhuttaessa biisien teosta, Hoffmann toteaa systeemien muuttuneen mutta ei siksi, että Udon panos oli niin merkittävä.

- Udo ei koskaan ollut paikalla, kun viisuja sorvattiin. Udosta ei ole biisien tekijäksi eikä oikeastaan sanoittajaksikaan. Me esittelimme hänelle valmiit biisit ja hän vain lauloi. Vaimoni Gaby Hauke kirjoitti melkeinpä kaikki lyriikat Acceptin vanhoille levyille.

- Aluksi meillä oli mukana myös pari muuta kaveria käymässä läpi lyriikoita. Mutta Udo ei oikeastaan kirjoittanut lyriikoita. Udo ei koskaan osallistunut biisien tekoon. Yleensä minä ja Peter Baltes ja joskus Stefan Kaufmann sorvasimme biisit. Kun kaikki oli valmista, Udo tuli ja lauloi oman osuutensa. Mark Tornillon kanssa homma on erilaista. Edelleenkin minä ja Peter teimme alustavan työn biisien kanssa mutta annoimme jo suhteellisen aikaisessa vaiheessa biisit Markille, jotta hän pääsi säätämään lauluosuuksia. Mark oli mukana myös viimeistelemässä lyriikoita. Tiimityötä siis.

Hoffmann toteaa myös, että suhteet Udoon ovat kylmät. Hoffman kertoo tavanneensa Udon Tsekissä Masters of Rock -tapahtumassa mutta Udo ei halunnut keskustella entisen kitaristinsa kanssa sanaakaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rapunzel pelottelee ... Spinefarm Hanoi Rock... >

Keskustelut (3 viestiä)

taateli

09.09.2010 klo 14.45

Udo, hei!, Pommita muut kentältä ja voita kierros kotiin! , Rekisteröi itsellesi Aapeli-tunnus ja ota haltuun ilmaiset taatelit!
lainaa
systeemi

09.09.2010 klo 16.06

Toivottavasti tekee vielä soololevyjä!
lainaa
Tarudo

10.09.2010 klo 13.19

Accept ilman Udoa on kuin Nightwish ilman Tarjaa... crap. Tarjan ja Udon eli Tarudon dueettolevyä odotellessa...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova