Tuorein sisältö

Brittiläinen progressiivisen rockin kulttinimi Suomeen

15.09.2010 klo 15.08 | Luettu: 2389 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Psykedeelis-progressiivista instrumentaalirockia soittava Ozric Tentacles saapuu konsertoimaan Suomeen. Jo vuodesta 1984 operoinut brittiyhtye nähdään Helsingin Tavastialla sunnuntaina 7. marraskuuta. Keikan ennakkolipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 17. syyskuuta Tiketissä.

Ozric Tentacles on tullut tunnetuksi erityisesti monipuolisesta soundistaan, jossa yhdistyvät vaikutteet fuusiojazzista rockiin ja etnomusiikista elektronisempaan äänimaailmaan. Bändiä pidetään yhtenä parhaimmista genrensä live-esiintyjistä ja keikat yltyvätkin usein intensiivisiksi rytmittelyiksi, jotka vaihtelevat nopeatempoisista tanssittavista osioista rauhallisempiin ambient-sävyisiin tunnelmointeihin. Myös keikkojen visuaalista puolta on kiitelty tyylikkäiden valojen ja projektioihin puolesta.

Bändi on läpikäynyt useita miehistönvaihdoksia pitkän uransa aikana ja tällä hetkellä ainoa alkuperäisjäsen on keulahahmo, kitaraa ja kosketinsoittimia soittava Ed Wynne. Nykykokoonpanoon kuuluu Wynnen lisäksi kosketinsoittaja Brandi Wynne, basisti Vinny Shilito ja rumpali Merv Pepler.

KEIKKA:
Su 7.11.2010 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20

Liput 28 euroa + mahd. toimituskulut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Linkin Parkille kult... Sakara kierrättää ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova