Tuorein sisältö

Princen keikan lipunmyynti siirtyy

01.10.2010 klo 00.28 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Princen Helsingin-konsertin lipunmyynnin aloitus siirtyy. Lokakuun 15. päivä Hartwall Areenassa pidettävän konsertin lipunmyynti ei siis ala perjantaina 1.10. vaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Princen Suomen-konsertin järjestäjä RL Entertainment sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen Princen kiertuehenkilöstöltä, että lipunmyynnin aloitusta täytyy siirtää lavarakenteiden sijainnin epäselvyyksien vuoksi.
Prince ei ole konsertinjärjestäjälle annetun tiedon mukaan vielä päättänyt lavan sijaintia areenalla, josta syystä lipunmyyntiä ei voida aloittaa.

Prince haluaa vielä varmistua, että lava sijaitsee kaikille katsojille parhaalla mahdollisella paikalla ja että mahdollisimman moni halukas pääsee konserttia katsomaan.

Princen Kööpenhaminan-konsertti myytiin loppuun hetkessä torstaina. Lisäksi Princen Norjan-konserttiin ja toiseen Tanskan-konserttiin on jäljellä enää satunnaisia paikkoja. Prince esiintyy Bergenin Vestlandshallenissa 18.
lokakuuta, Kööpenhaminan Forumissa 20. lokakuuta ja Herningin MCH MultiArenassa 22. lokakuuta.

Prince aloittaa Euroopan-kiertueensa Helsingistä perjantaina 15.10. Muut toistaiseksi vahvistetut Euroopan-konsertit ovat Antwerpenissa 26. lokakuuta sekä Roomassa 2.11. ja Milanossa 3.11.

Liput Helsingin-konserttiin maksavat 69, 79, 99 ja 129 euroa. Suuren ennakkokysynnän vuoksi on voimassa kahdeksan lipun ostorajoitus/asiakas.

(Lähde Lippupiste)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jimi Pääkallo ja Tar... Lisää liikkuvaa kuva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova