Tuorein sisältö

Lisää liikkuvaa kuvaa V-miehiltä

01.10.2010 klo 09.19 | Luettu: 1669 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikatteen dvd -spektaakkelisarjan toinen osa Viikate-iltamat ilmestyy keskiviikkona 3.11. Kyseessä on V-miesten ensimmäinen kuvallinen konserttitallenne ja se on kuvattu orkesterin kotikaupungissa, Kouvostoliitossa.

Yli kaksituntinen viihdepaketti tarjoaa täysimittaisen Viikate-keikan lisäksi runsain mitoin henkeäsalpaavaa väliaikaohjelmaa sekä lukuisia mielenkiintoisia henkilöhahmoja tähtisumua unohtamatta. Illan studioisäntänä toimii Suomen kovakaulaisin maisteri, Simo Frangèn. Dvd:n käsikirjoittivat Kaarle Viikate ja Antti Hyyrynen, ohjauksesta vastasi Antti Hyyrynen.

Vdvd2 -traileri on nähtävänä Eräs kaunis päivä -musiikkivideon muodossa Youtuben henkeäsalpaavassa maailmassa osoitteessa www.youtube.com/user/spinefarmrec.

V-dvd-sarjan ensimmäinen osa Viikate-videogaala ilmestyi 2008 ja keräsi samalla niin yleisön kuin kriitikoiden ihmettelevän mutta varauksettoman hyväksynnän.

Ennen talviunikauden alkua ja 15-v. juhlavuoteen valmistautumista Viikate tekee vielä harvalukuisen mutta sitäkin sponsoroidumman syyskiertueen. "Smell of Chaos -Lax Active tour 2010" kulkee seuraavasti:

23.10 Kouvola, Jäähalli
5.11. Turku, Klubi
6.11. Helsinki, Tavastia
18.11. Joensuu, Rokumentti, Kimmeli
19.11. Jyväskylä, Lutakko
20.11. Lahti, Finlandia-klubi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Princen keikan lipun... Ruotsalaissuosikille... >

Keskustelut (1 viestiä)

DCLXVI

02.10.2010 klo 01.53

Harmi ettei minikiertue yllä Oulun leveysasteille. :( Deeveedee tulee kuitenkin tarkastettua.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova