Tuorein sisältö

Tulipalo Keski-Maassa

02.10.2010 klo 16.00 | Luettu: 4717 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Voi Bilbo Reppuli parkaa. Muutama päivä sitten kerrottiin ilouutinen: vuonna 2007 julkistettu elokuvapari Hobitti saattaa saada virallisesti vihreää valoa aivan lähiaikoina ja Peter Jackson ehkä suostuu ohjaajaksi kolmen vuoden jossittelun jälkeen!

Uusi käänne on se, että eräs Jacksonin omista Uuden-Seelannin työpajoista, jota oli tarkoitus käyttää elokuvien aikana, on palanut. 50 palomiestä taltutti paloa kolme tuntia.

Hobitti-elokuvat ovat kärsineet myös mm. sellaisista takaiskuista, kuin Tolkienin perikunnan oikeuskanteesta, levitysoikeuksien karkaamisesta ylimääräisille tahoille, yhden konkurssikypsän studion taloudellisista vaikeuksista, Jacksonin itsensä haluttomuudesta palata ohjaajaksi, ohjaaja Guillermo del Toron luovuttamisesta ja tänä syksynä näyttelijöiden ammattiliittojen kapinasta.

Hyvässä lykyssä kuvaukset alkavat tammikuussa, mutta rahoitusta ei ole vieläkään saatu kokoon johtuen studion MGM ongelmista. Joidenkin tietojen mukaan esituotantoon on käytetty jo 43 miljoonaa dollaria.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nörttimetallia, tote... Hirviöt riisuivat ma... >

Keskustelut (3 viestiä)

Vincent

02.10.2010 klo 19.21

Eikö se Jackson ala jo tajuta, että tämä projekti on selvästi kirottu?!
lainaa
ruufghfgu

02.10.2010 klo 20.25

Tekisipä Jackson sen. guillermon leffat onkin paskoja. Ja tekisivät sen pienoismalleja käyttäen niinkuin lotrit. hienon ja aidon näköstä verrattuna tietokoneella tuotettuun.
lainaa
Stiguissimo

Rekisteröitynyt 21.08.2010

03.10.2010 klo 10.53

Nähtyäni LotR -trilogian jäin odottelemaan että Hobitistakin tehtäisiin elokuva, pidän peukkuja että onnistuvat siinä. Joku tossa ylempänä sanoikin että projekti on kirottu ja siltä tosiaan vaikuttaa :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova