Tuorein sisältö

Tältä näyttää Paranormal Activity 2-B

06.10.2010 klo 18.42 | Luettu: 3197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Täytyy takoa, kun rauta on kuumaa. Tänä vuonna nähdään jo seitsemäs vuotuinen Saw-elokuva, mutta ei tässä vielä mitään: tänä vuonna valmistuu myös kaksi virallista jatko-osaa viime syksyn hitille Paranormal Activity.

Amerikkalaisen jatko-osan Paranormal Activity 2 ohella japanilaisiin teattereihin ehtii saapua joulukuussa Paranormal Activity: Tokyo Night japanilaiselta ohjaaja-kirjoittaja Toshikazu Nagae'lta. Tokyo Night ei ole japanilainen versio sarjan kummastakaan osasta, vaan samaan universumiin sijoittuva itsenäinen episodi.

Tokyo Nightin traileri löytyy alta. Mukana on myös teatteriyleisön reaktioita, kuten oli alkuperäisen elokuvan trailerissa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock etsii j... Transformers kolmose... >

Keskustelut (4 viestiä)

Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

06.10.2010 klo 22.36

Voi ei, ensimmäinen Nothing At All Activity oli jo niin uskomattoman huono, että katson vaikka Meet The Spartanssin ja Date Movien kuin nämä kaksi turhauttavaa aivokuolemaa... ja se on jo jotain.
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

07.10.2010 klo 08.41

Zx-4 kirjoitti:
Voi ei, ensimmäinen Nothing At All Activity oli jo niin uskomattoman huono, että katson vaikka Meet The Spartanssin ja Date Movien kuin nämä kaksi turhauttavaa aivokuolemaa... ja se on jo jotain.


Hieman ehkä yliampuvia noi ylistyksen sanat tuossa kommentissa, mutta ajatukseltaan samoilla linjoilla ollaan. Elokuvassa oli jännitystä vähemmän kuin lastentarhan kevätnäytelmässä ja juonellisia elementtejä yhtä paljon. Saman "hermoja raastavan jännitysnäytelmän" olisi saanut aikaan, kun olisi kuvannut vanhainkodissa satunnaisen vanhuksen yötä ja odottanut koska tulee se hetki kolmen tunnin kotivideosta kun vaippa pitää vaihtaa.

Mikäli jatko-osaan laitetaan yhtä paljon uutta ja ihmeellistä "reality lowbudget" tunnelmaa, luulen että voisin kokeilla mieluummin laihdutuskuuria raastinraudalla kuin katsoa elokuvan. Luultavasti ajatukset liikkuisivat samalla radalla, kaksi tuntia tätä paskaa on yhtä helvettiä.
lainaa
Hmm

07.10.2010 klo 17.12

Kyllä, tätä lisää. Oli yksi parhaista kauhuelokuvista aikoihin.
Ja pisteet tekijöille, 15000 dollarin budjetilla lähes 200 miljoonan myynnit. Ja ties mitä Paramount on jatko-osista maksanut, kyllä tuollaiseen bisnekseen voisin osallistua.
lainaa
Saakeli

07.10.2010 klo 19.13

Minen ymmärrä miten se ensimmäinen osa oli muka pelottava tai edes painostava. Juu, ennakko-odotukset oli tietysti korkealla kaikkien hehkuttaessa sitä, mutta olisihan se pitänyt arvata, ettei sellainen elokuva, joka jonkun lihavan, Salkkareita työkseen katsovan ja farmia sosiaalisessa mediassa näpertävän YH-äidin mielestä on kovasti pelottava, oikeasti ole sitä tällaiselle paatuneelle kauhu-connoisseurille. Taviksille siis varmasti hyvää settiä ovat nämä jatkiksetkin.

Hyvä, että maistui yleisölle, mutta ei ole minun teekuppini. Jätän siis jatko-osan suosiolla väliin ellei sitten ihan kaikkea säikkyvä (ja ensimmäisestä osasta kovasti pitänyt) puolisoni minua teatteriin pakota. Ja kyllä, kultani on lihava, Salkkareita katsova Farmville-orja.

-S
lainaa

Kirjoita kommentti


171


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova