Tuorein sisältö

Nosturissa tehdään hyvää kahden tapahtuman voimin

11.10.2010 klo 17.00 | Luettu: 1441 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Nosturissa on kuluvalla viikolla kaksi hyväntekeväisyystapahtumaa.

Keskiviikkona 13.10:
Millstones tapahtumassa yhteisöllisen päihdetyön puolesta lavalla mm. Paula Vesala, Mira Luoti, Jippu, Ismo Alanko yms..

Torstaina 14.10:
Ruotsalainen Adam Tensta rappaa Helsingin nuorisotyön puolesta


MillStones 2010 – Nosturissa konsertoidaan yhteisöllisen päihdetyön puolesta

Nosturin lavalle nousee 13.10.2010 joukko eturivin suomalaisia muusikoita, jotka antavat tukensa yhteisölliselle päihdetyölle. Konsertissa esiintyvät Ismo Alanko, Jippu, Paula Vesala ja Mira Luoti, Ari Koivunen, Steen1, Olli Lindholm, Kärtsy Hatakka, Marko Haavisto, Los Bastardos Finlandeses, Tumppi Varonen & Stefan Piesnack, Antti Utriainen trio ja Eeppi Ursin. Housebandin kapelimestarina toimii Markku Kanerva, konsertin juontaa taikuri Luttinen. Järjestelyistä vastaa joukko huolestuneita kansalaisia ja Myllytetyt ry.

FRESH! on Helsingin Nosturissa 14.10.2010 Vuosipäivä Entertainmentin ja FRESH! -tuotannon järjestämä tapahtuma, jonka tarkoituksena on tarjota myös alle 18-vuotiaille nuorille uusinta urbaania livemusiikkia.
Illan pääartisti on maailmankuulu klubitähti Adam Tensta, joka on esimerkillään näyttänyt tietä myös päihteettömän nuoruuden elämiseen. Ympäri maailmaa esiintynyt pohjoismaisen hip hopin kärkinimi varttui pahamaineisessa Tukholman

Tensta nousi Ruotsin listojen kärkisijoille vuonna 2008 ja on sen jälkeen lämmitellyt hip hopin & R’nb:n suurimpia tähtiä, kuten Jay-Z:tä, Rihannaa ja Snoop Doggia.
FRESH! -tapahtuman suomalaisesta esiintyjäkaartista vastaavat kokeneet ja kovassa nousukiidossa olevat Uniikki, Sustain,FlowboysFam, MG, Dj Dabu ja Dj Nestar. Lavalla myös tanssiryhmä Danceformerz.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Monroen levy... Rutiinileffat eivät ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova