Tuorein sisältö

Darren Aronofsky näyttää ohjaavan Wolverine kakkosen

13.10.2010 klo 08.51 | Luettu: 2050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huhu muuttui todeksi: ylistetty Darren Aronofsky neuvottelee parhaillaan elokuvan X-Men Origins: Wolverine jatko-osan ohjaajan pestistä.

Että mitäkö järkeä tässä on? Aronofsky on työskennellyt Hugh Jackmanin kanssa aiemminkin elokuvan The Fountain parissa, ja Jackman tiettävästi tahtoi tutun ohjaajan. Vaikka Origins: Wolverine haukuttiin pystyyn, myös se oli kehutun ohjaajan (Oscar-palkittu Gavin Hood) taidonnäyte. Lisäksi voidaan huoletta sanoa, ettei Aronofsky ole aiemmin ohjannut tilipäivä-leffaa: miehen kehutuimpiakaan pätkiä The Wrestler ja Unelmien sielunmessu ei voida megahiteiksi väittää.

Wolverine 2 sijoittuu Japaniin sarjakuvia mukaillen. Wolverine rakastuu varattuun naiseen ja joutuu mätkimään leidin samurai-broideja.

Aronofskyn tämän vuoden teos on jännäri Black Swan, jossa nähdään Natalie Portman ja Mila Kunis. Kehuja on jälleen ehtinyt sataa.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Black Sabbathin kita... Duudsonit sirkus kie... >

Keskustelut (4 viestiä)

Solide

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.10.2010 klo 10.13

Ei ei ei... toivon että näin ei tule käymään. Aronofsky on varmaankin tämän hetken erikoisimpia ohjaajia mitä tiedän ja hänen töikseen sopii on aivan eri tyyliset leffat. Mun mielestä hänellä ei ole mitään syytä ohjata mitään summer blockbuster settiä kun sitä voi tehdä tuhat muutakin hollywoodissa. Aronofsky sais mun puolesta vaan jatkaa niitä mysteerisiä draama fantasia juttuja kun niitä kerran osaakin. The Fountain omasta mielestäni ehkäpä kaikkien aikojen paras elokuva. Unelmien sielunmessu ei myöskään jää kauaksi kärkisijasta.
lainaa
Mauno

Rekisteröitynyt 16.03.2009

13.10.2010 klo 11.41

Wolverine lapsuusajan kovin mutantti, Aronofsky tämän hetken parhaita ohjaajia. Vois tulla hieman pohdiskelevampi mutantti leffa.
lainaa
rthgyjhn

13.10.2010 klo 12.00

Sitä verta ja synkkyyttä tällä kertaa sitten ja lisäksi hyvä elokuva
lainaa
tapsa

17.10.2010 klo 15.28

ei näy verta ku tää tulee olemaan nuoremmillekkin suunnaattu elokuva, mutta pakko sanoa että wolverine ei ole wolverine ilman kunnon teurastusta ja lentäviä raajoja.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova