Tuorein sisältö

Radio Rock tyrmää myös Facebookissa

19.10.2010 klo 13.07 | Luettu: 3726 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Rockin Facebook-fanisivusto perustettiin 7.12.2009. Sivuston fanimäärät nousivat nopeasti perustamisen jälkeen huimiin lukemiin. Kolmessa viikossa rikkoutui 10 000 fanin raja, jonka arviolta vain noin neljä prosenttia kaikista Facebook-fanisivuista saavuttaa. Ryhmä on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista fanisivustoista, sillä aktiivisessa ryhmässä on jo yli 80 000 fania.

Tällä hetkellä Radio Rock on Suomen suosituin mediabrändi Facebookissa, ja kokonaisuudessaan 32. suurin suomalainen Facebook-fanisivusto (epävirallisella listalla www.fanilista.fi). Facebookista tulleiden käyntien määrä Radio Rockin omalla nettisivulla on lisääntynyt kumulatiivisesti lähes 200 prosenttia sivuston perustamispäivästä lähtien. Kävijöiden määrä on lisääntynyt keskimäärin muutamista kymmenistä yli 1600:aan viikossa.

Nelonen Median radioiden ohjelmajohtaja Kari Laakso on tyytyväinen Radio Rockin menestykseen sosiaalisessa yhteisössä.

- Lähdimme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti leikkiin mukaan ja se on nyt kantanut hedelmää. Halusimme tuoda Radio Rockin entistä lähemmäksi kuulijoita ja veikkaanpa, että kanavan näköinen fanisivu ja rento meininki on koettu erittäin positiivisena asiana.

www.facebook.com/asenneonrock

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomalaispelaaja kär... Elvis Suomessa, Tamp... >

Keskustelut (1 viestiä)

SnakeNetMetalRadio

20.10.2010 klo 03.13

Itse vetäisin tästä vain sen johtopäätöksen että Suomeen kaivattaisiin edes yksi rohkea radiokanava joka EI soita valtavirtamusiikkia ja toista päivästä toiseen niitä listoilla olevia samoja biisejä.. mutta eihän sellaisella olisi kaupallista potentiaalia.. onneksi on keksitty nettiradiot.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova