Tuorein sisältö

Elvis Suomessa, Tampereella

19.10.2010 klo 13.10 | Luettu: 2618 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elvis Suomessa -muistotapahtuma järjestetään Tampereella Hotelli Scandic Rosendahlissa lauantaina 30.10.2010 klo 13 alkaen. Tapahtuman järjestäjänä ja tuottajana on edellisvuosien tapaan Juha Leppänen. Vankan suosion saanut Elvis-muistotapahtuma on järjestetty joka vuosi vuodesta 2004 alkaen, joten tämänvuotinen tapahtuma on järjestyksessään jo seitsemäs.

Suomen Elvis Presley Fan Club juhlistaa tänä vuonna 25-vuotis taivaltaan ja julkaisi kesällä 2010 yhteistyössä levy-yhtiö AXR:n kanssa Elvis Suomessa/In Finland 2 -levyn. Levy sisältää suomalaisten artistien pääosin 70- ja 80-luvulla levyttämiä Elvis-kappaleita. Lisäksi suomalainen nuoremman sukupolven Elvis-tulkki Aron julkaisi tänä keväänä debyyttialbuminsa Aron, joka sisältää myös useita Elviksen tunnetuksi tekemiä kappaleita suomeksi.

Tapahtuman keskeisenä teemana onkin tänä vuonna nimensä mukaisesti Elviksen kappaleiden suomalaiset ja suomenkieliset tulkinnat. Illan aikana kuullaan luonnollisesti myös Elviksen tunnetuimpia ja rakastetuimpia hittejä sekä perinteiseen tapaan myös vähemmän tunnettuja harvinaisuuksia. Oman panoksensa Elvis-tulkintoihin ja aikakauden musiikkiin tuo kaunisääninen, kaksikin eri levyä tänä vuonna julkaissut Sweet Jeena. Pakettia täydennetään näyttävällä burleski-show:lla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Radio Rock tyrmää my... Kettuileva räppäri y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova