Tuorein sisältö

Samantha Fox puhuu suhteestaan Motörheadin Lemmyyn ja KISSin kitaristiin

20.10.2010 klo 09.49 | Luettu: 3853 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

RockConfidential.comin haastattelussa ex-povipommi/laulaja Samantha Fox on puhunut mm. suhteestaan Motörheadin Lemmyyn ja seurustelustaan KISSin Paul Stanleyn kanssa.

Fox kertoo tavanneensa Lemmy Kilmisterin ensimmäisen kerran ollessaan vasta 17-vuotias. Fox kertoo tuolloin rakastaneensa Motörheadin, AC/DC:n, KISSin ja Van Halenin musiikkia. Yllättäen Lemmy oli Samanthan fani - Lemmy nimittäin fanitti nuoren naisen "tissikuvia".

Lemmy ja Samantha alkoivat suunnitella yhteistä levyä. Ajatuksissa oli tehdä heavyversio Kenny Rogersin tai Dolly Partonin viisusta. Lopulta Lemmy osoittautui ABBA-faniksi ja mies sävelsi biisin nimeltä Beauty And The Beast. Levy-yhtiösotkujen johdosta viisua ei kuitenkaan koskaan levytetty. Tuosta hetkestä lähtien Lemmy on toiminut Foxin tukena ja turvana - Lemmy jos kukaan tuntee musabisneksen. Fox on myös todennut, että naimisiin mennessään olisi hienoa, jos Lemmy luovuttaisi hänet sulhaselle!

Paul Stanley -kuviosta Fox toteaa muuttaneensa New Yorkiin (1980-luvun lopulla)tarkoituksenaan levyttää uutta musiikkia. Paul Stanley oli samassa studiossa äänittämässä sooloprojektiaan. Stanley halusi tavata ja Fox oli jo ennestään kova KISS-fani. Niinpä kaksikko alkoi viettää aikaa New Yorkin yöelämässä.

Levyn äänittämisen aikana Stanley lähti kiertueelle ja Fox kiersi mukana - fiilistelemässä aitoa rock'n'roll -elämää. Myös rakkaussuhde liekehti ja maistui makealta. Fox kiersi noin puolen vuoden ajan Stanleyn kanssa kiertuebussissa ympäri USA:n keikkalavoja. Myöhemmin Foxista tuli veropakolainen ja hän muutti Espanjaan. Samalla rakkaussuhde kuihtui välimatkan johdosta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Red Hot Chil... Spinefarm julkisti u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova