Tuorein sisältö

Spinefarm julkisti uuden metallikiinnityksen

20.10.2010 klo 10.50 | Luettu: 2296 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Crimfall on liittynyt Spinefarmin talliin ja julkaisee vielä nimeämättömän kakkosalbuminsa maaliskuussa 2011.

Crimfall yhdistelee musiikissaan useita eri tyylilajeja aina folkista black metalliin ja kietoo paketin elokuvamaailmasta tuttuun ilmaisuun. Uutta levyä bändi kuvailee eeppisemmäksi, raskaammaksi ja dramaattisemmaksi kuin debyyttiään. Uusi albumi on sekä jatkumo että vastakohta debyytille; siinä missä ensimmäinen albumi oli tulen ja kesän loppumisen juhlaa, on uuden levyn teemana kylmyyden vuodenaika ja sota kaikessa kyynisyydessään. Mukana tulevalla albumilla on lukuisia nimekkäitä vierailijoita suomalaisista folk metal – bändeistä.

Crimfall sai alkunsa kitaristi Jakke Viitalan yhden miehen projektina vuonna 2007 kunnes mukaan lyöttäytyivät Helena Haaparanta ja Mikko Häkkinen jakamaan solistivastuuta. Bändi käytti sessiomuusikoita debyyttialbuminsa äänityksissä ja julkaisi albumin As The Path Unfolds… vuonna 2009. Albumin julkaisun jälkeen bändiin liittyivät Janne Jukarainen (rummut) ja Miska Sipiläinen (basso).

Kakkosalbuminsa bändi teki omakustanteena ja vaikka prosessi oli pitkä ja raskas, kokee bändi albumin olevan edeltäjäänsä selvästi vahvempi ja parempi.

- Crimfallille tämä yhteistyö on suuri harppaus bändin pitkällä tuskaisella marssilla, uusi luku on nyt todellakin alkanut ja odotukset ovat korkealla sillä vaikuttaa, että olemme vihdoin löytäneet yhteistyökumppanin joka jakaa bändin uskon Crimfallin musiikkiin ja sen mahdollisuuksiin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Samantha Fox puhuu s... Vasara Records aloit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova