Tuorein sisältö

Radioheadilla useita kumppaniehdokkaita

05.10.2007 klo 09.09 | Luettu: 1527 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radioheadilla on paljon kosijoita. Levy-yhtiöt kilpailevat paikasta auringosta eli Radioheadin tuleva ja mediassa hypetetty In Rainbows-albumi kelpaisi moneen osoitteeseen.

Radiohead julkisti alkuviikosta jakavansa uutta kiekkoaan vain nettisivujensa välityksellä, kiekko on ladattavissa lokakuun 10. päivästä lähtien (www.inrainbows.com).

Koska bändi on vailla levy-yhtiösopimusta, cd-levyn julkaiseminen ja jakelu on epäselvää. Niinpä neuvottelut käyvät kuumina. ATO näyttää olevan vahvoilla, Red Light Managementin Side One Recordings on myös kuvioissa mukana (Red Lightin omistaja/perustaja Coran Capshaw omistaa ja on ollut mukana perustamassa ATO:a). Myös Radioheadin vanha kumppani EMI yrittää lämmittää vanhaa suhdetta. Toisaalta Warner Bros. on ilmoittanut kiinnostuksensa.

Mediassa ehdittiin spekuloida, voiko Radiohead jatkaa ilman levy-yhtiön taustatukea. Bändin managerit Chris Hufford ja Bryce Edge toteavat levy-yhtiökuvion olevan välttämätön liike. Yhtyeen jäsenet ovat ylpeitä tekemästään albumista ja haluavat kiekon tavoittavan massamarkkinat. Levy-yhtiöillä on koneisto valmiina levyn maailmanlaajuista jakelua varten.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Winehousen kiertue a... Timo Tolkilla selkää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova