Tuorein sisältö

Timo Tolkilla selkään puukottavia ystäviä

05.10.2007 klo 10.34 | Luettu: 2656 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-moottori Timo Tolkki on purkanut MySpace-sivuillaan tunteitaan selkään puukottavia ystäviään kohtaan (www.myspace.com/ttolkki).

Tolkki kertoo läheisen joukon ihmisiä kääntyneen häntä vastaan. Kyseiset ystävät ovat esittäneet kohtuuttomia vaatimuksia eivätkä pidä vanhoja lupauksiaan. Mielipiteet ovat vaihtuneet täysin ja Tolkin on oletettu seuraavan heti mukana. Kitaristin mielipidettä ja näkökantaa ei ole kuunneltu.

- Yritin selittää, ettei asioita voi muuttaa heidän aikatauluillaan.Mikään ei kuitenkaan auttanut. Monet ihmiset ovat niin omaan napaansa tuijottajia etteivät he pysty ajattelemaan asioita toisen ihmisen näkökulmasta. Tätä kutsutaan joskus myös narsismiksi. Kärsin aikaisemmin itse samasta ongelmasta ja olen päässyt siitä irti. En halua aiheuttaa itsekkäällä käytökselläni toisille mielipahaa, yritän ajatella asioita myös muiden näkökulmasta. Olen asettanut oman hyvinvointini etusijalle ja jos tämä ei sovi edellä mainituille ystäville, minun pitää poistaa nämä "ystävät" elämästäni. Se olisi pettymys mutta elämän pitää jatkua. Kuten Dio on kirjoittanut "The world is full of kings and queens who blind your eyes then steal your dreams it's Heaven and Hell". Todellinen ystävä ei yritä käyttää sinua hyväkseen, toteaa Timo Tolkki.

Onko kyseessä Stratovariuksen sisäiset ristiriidat, se jää arvailujen varaan. Bändin pitäisi olla parhaillaan studiossa työstämässä uutta albumia.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Radioheadilla useita... Foo Fighters saalist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova