Tuorein sisältö

Foo Fighters saalistaa listaykkösiä

05.10.2007 klo 11.26 | Luettu: 3943 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikko sitten julkaistu Foo Fightersin kuudes studioalbumi Echoes, Silence, Patience & Grace on menestynyt listoilla ympäri maailmaa. Listaykköseksi levy nousi kuudessa maassa: Englannissa levy myi heti platinaa, Kanadassa ja Belgiassa ykköstila on yhtyeen ensimmäinen ja Uudessa-Seelannissa sekä Englannissa levyn ensimmäisen viikon myynti oli vuoden suurin.

USA:n albumilistalle levy nousi sijalle 3. ja oli myös maan ladatuin albumi. Yhtye saavutti uransa kovimmat listasijoituksensa Saksassa, Sveitsissa, Itävallassa, Ranskassa, Italiassa ja Hollannissa. Suomessa levy sijoittui sijalle 7., joka on yhtyeen toiseksi paras listasija.

Echoes, Silence, Patience & Grace -levyn on tuottanut Gil Norton, joka oli tuottaja myös Foo Fightersin vuonna 1997 julkaistulla The Colour And The Shape –albumilla. Levyltä lohkaistu radiosingle The Pretender on noussut yhdeksi radioidemme soitetuimmaksi kappaleeksi ja biisin video pyörii tiuhaan musiikkikanavilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkilla selkää... Pääministerin salara... >

Keskustelut (3 viestiä)

Seppe

06.10.2007 klo 23.11

Kumma juttu, ettei Foo Fightersin musa uppoa kunnolla suomalaisiin. Faneja kyllä löytyy, mutta ei läheskään sellaista kaartia kuin ulkomailla. Erinomainen on tämä uusi levy, erinomaista musiikkia jätkät soittaa!
lainaa
ZarekEngland

Rekisteröitynyt 25.07.2007

07.10.2007 klo 05.30

Johtuu kaiketi siitä että musiikki on munatonta.
Eikä karismaakaan löydy tuosta kuvasta.
lainaa
Jupenaattori

07.10.2007 klo 14.31

ZarekEngland kirjoitti:
Johtuu kaiketi siitä että musiikki on munatonta.
Eikä karismaakaan löydy tuosta kuvasta.


Hah! Karismaa löytyy enemmän kun sulla munaa, ja kuten kirjoituksissa luki sen on tuottanut Gil Norton joka tuotti myös TCATS levyn joka on ehkä suositiun Foo levy. Eli uusin levy on täyttä rautaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova