Tuorein sisältö

VideoartikkelitVain otsikot

V2.fi ennakoi: It Takes Two (PC) - pariskuntatasoloikkaa

Peliartikkeli 05.03.2021 klo 16.10

V2.fi:n toimitus pääsi tutustumaan ennakkoon maaliskuun 26. päivä julkaisunsa saavaan co-op-peli It Takes Twohon. Loikkasimme Manun kanssa kokeilemaan peliä ja osallistumaan ennen testiä järjestettyyn haastattelutilaisuuteen, jossa Hazelight Studiosi... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PS2-talviurheiluspesiaali

Peliartikkeli 28.02.2021 klo 20.30

Hiihtolomakausi on käynnissä, joten ajattelin että on aika kurkistaa PS2:n talviurheilupelien likakaiv... runsaudensarveen. Sieltä pullahti pintaan melkoisen uskomaton kalkkuna sekä vallan pätevä mäkihyppypeli, vaikka muistan kyllä Kimmo Kinnusen... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi retrokuvasi: Sony Digital Mavica MVC-FD81

Viihdeartikkeli 26.02.2021 klo 20.55

Olin luvannut itselleni, etten ala ostaa vanhoja kameroita, ja entisetkin olen antanut tai myynyt pois. Mutta kun eBayssa tuli vastaan siisti Sony Digital Mavica, se oli pakko ostaa fiilisteltäväksi. Tässä pitkä selostus siitä, miksi. Kuvaus... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: MäSäXi meni

Peliartikkeli 21.02.2021 klo 20.30

Kuten tunnettua, edistysaskelta seuraa yleensä suunnilleen saman kokoinen takaisku. Tänään ajattelin esitellä teille hieman MSX-pelejä, ja sitä varten nikkaroin koneeni tukemaan 60 Hz:n näyttötilaa MSX-guru Nyyrikin eli Timon avustuksella. Kun tä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi virtualisoi: Oculus Quest 2

Peliartikkeli 17.02.2021 klo 11.33

HTC Vive Cosmos Elite -juttuun tuli VR-harrastajilta paljon kommentteja, joissa mainittiin Oculus Quest 2 edullisena lähtötason VR-laitteistona. Kiinnostuin tästä siinä määrin, että päätin hankkia silmikon itselleni, joten tässä hieman pohdiskelua ... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi testasi: Arlo Essential -valvontakamerasetti

Viihdeartikkeli 16.02.2021 klo 09.33

V2.fi:n Ville avasi laatikon ja tutustui ja asensi Arlon kolmen kameran itsenäisen valvontakamerasetin. Onko Wifi kätevämpi kuin Arlon oma tukiasema? Arlo Essential (3 pak) Hintaluokka: 390 eur Lisätietoa: Arlo... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: 300. Pelataanpa - Kuusnelosmuisteloa

Peliartikkeli 14.02.2021 klo 20.30

Eihän siitä nyt niin kauan ole, kun ensimmäistä kertaa päätin horista jotain videolle pelaamisen ohessa... No on siitä nyt reilut kuusi vuotta kuitenkin. Koska jaksoa ei aluksi tullut ihan joka viikko, tänään on vuorossa 300. Pelataanpa. Sen kunn... Lue lisää

3 kommenttia


Videoblogi: Vanhat pelilehdet saavat huutia

Peliuutinen 11.02.2021 klo 09.00

Kun tavaraa on, sitä on. JOK ei ole sentään himokeräilijä tai kerää käsittämättömiä romu- ja roskaläjiä katon täydeltä, mutta joskus on silti aika luovuttaa. Vanhat ja aikoinaan äärimmäisen tarkoin luetut pelilehdet 1980- ja 1990-luvuilta ovat nyt ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi avasi laatikon: EPOS GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeet

Peliartikkeli 08.02.2021 klo 14.40

EPOSin 200 euron hintaiset nappikuulokkeet on suunnattu erityisesti pelaajille. Ennen varsinaista testiä availimme pätevän oloisen laatikon, joka irvisti meille. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Amiga-populismia

Peliartikkeli 07.02.2021 klo 20.30

Tänään on vuorossa pelejä, joista olen saanut ulkopuolisia suosituksia: StarRayta hehkuttivat aikanaan Mikrobitin arvostelijat, ZeeWolf 2:ta taas videosarjan katsojat. Ja tarjosipa prosessi myös mahdollisuuden tuntea taas itsensä hieman tyhmäksi.... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi tutustui: Nokia 8000 4G:n käyttöjärjestelmä KaiOS

Viihdeartikkeli 07.02.2021 klo 11.12

Kovaa vauhtia suosiotaan kasvattava ja varsinkin Intiassa suosittu KaiOS-käyttöjärjestelmä löytyy myös Nokian älykkäästä peruspuhelimesta, johon tutustuimme viikko sitten. Viime vuonna Huawein oma Googleton kauppa ja sovellukset olivat useamman... Lue lisää

0 kommenttia


Peliohjainkatsaus 6: Vanhaa ja uutta - testissä 25 dollarin ArcadeR

Peliartikkeli 03.02.2021 klo 14.35

Tällä kertaa peliohjainkatsauksessa on esillä sekä klassikkoja että uudempia ohjaimia. Wicon perinnemallien lisäksi katsastetaan kohtuuhintainen ArcadeR-uutuustikku. Tuote: ArcadeR 9 pin ATARI Standard Joystick Hintaluokka: 25 $ + pk + al... Lue lisää

1 kommentti


Retropelit - simujuttuja potkuriuskovaisille IL-2 CFS Battlehawks SWOTL jne - videoblogi

Peliuutinen 03.02.2021 klo 09.00

Sukelletaanpa taas vaihteeksi retropelilaatikoihin siivousprojektien lomassa. Nyt käteen sattui oikein näpsäkkä satsi simulaattoreita! Käsitellyt pelit: Dangerous Waters (Sonalyst / Battlefront, 2005, PC) Combat Flight Simulator (Microsoft, 19... Lue lisää

0 kommenttia


JOKin pelivatkain 33 - Cliff Hanger jännä päivä villissä lännessä

Peliuutinen 02.02.2021 klo 09.00

Olette varmasti joskus katsoneet tv-sarjoja, joissa jakson tai kauden päätösjakson loppuun laitetaankin jokin aivan hirveä jännäkohta? Ette millään malttaisi odottaa seuraavaa jaksoa! Sitä kutsutaan cliffhangeriksi. No, tämä cliffhanger ei ole sinn... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: USA-autoilua N64:lle

Peliartikkeli 31.01.2021 klo 20.30

Tänään erityinen teemajakso, jossa käsittelyssä on tietääkseni kaikki ikinä julkaistut seuraavat ehdot täyttävät pelit: 1. Ne ovat autopelejä. 2. Ne on julkaistu Nintendo 64:lle. 3. Niiden nimi alkaa C-kirjaimella. 4. Nimessä on viittaus Yhdy... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi avasi ja otti käyttöön: Nokia 8000 4G -puhelin

Viihdeartikkeli 30.01.2021 klo 17.39

KaiOS-käyttöjärjestelmä tuo käytetyimmät sovellukset maailman peruspuhelimiin. V2.fi avasi Nokia 8000 4G -puhelimen paketistaan ja otti sen käyttöön. Lisää käyttökokemuksia myöhemmin. Nokia 8000 4G Hintaluokka: 79 eur Lisätietoa: Nokia.com... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Osmo Genius Starter Kit -pelijärjestelmä (iOS)

Peliartikkeli 29.01.2021 klo 13.18

Osmo on lapsille suunnattu kameran ja erilaisten palasten yhdistelmä, jonka avulla voi pelaten opiskella vaikka laskemista tai englantia. V2.fi:n testiryhmä testasi. Osmo Genius Starter Kit Hintaluokka: 135 eur Lisätietoa: playosmo.com... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Razer Kaira Pro -pelikuulokkeet

Peliartikkeli 27.01.2021 klo 12.09

Razerin tuoreet pelikuulokkeet on suunnattu Xbox Series X:lle sekä mobiiliin pelaamiseen. V2.fi:n Ville testasi vekottimet kellarissaan. Razer Kaira Pro Hintaluokka: 170 euroa Lisätietoa: Razer... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: SNES-ohilaukauksia

Peliartikkeli 24.01.2021 klo 20.30

Tänään videon teemana on ei-toivottuja lopputulemia: yksi peli, jota en edes alunperin halunnut ostaa, ja toinen, jonka ostin mutta jota en sitten osannutkaan yhtään pelata. Annetaan niille nyt kuitenkin mahdollisuus. Pelit: Super Puyo Puy... Lue lisää

5 kommenttia


JOKin pelivatkain 32 - Potty Pigeon eli sottainen pulupeli

Peliuutinen 22.01.2021 klo 09.00

Kakkajutut ovat aina hauskoja. Siksi peli kakkaavasta pulusta kuulostikin heti parhaalta idealta koskaan. Kuinkas siinä sitten kävikään? Suora linkki: https://youtu.be/--4U2UhygiI Kaikki Pelivatkain-sarjan jaksot Tilaa kanava tästä klikk... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Pandemonium! ja PS1-tarinatuokio

Peliartikkeli 17.01.2021 klo 20.30

Välillä on mukava keskittyä jakson verran yhteen peliin, ja Pandemonium! vuodelta 1996 oli mielestäni oman käsittelynsä arvoinen. Pelataan siis sitä hieman alkua pidemmälle ja horistaan samalla kaikenlaista muuta äärimmäisen oleellista. Pe... Lue lisää

8 kommenttia


V2.fi testasi: Kandao QooCam Fun -kamera

Viihdeartikkeli 13.01.2021 klo 13.00

Erilaisia palaveri-, action- ja VR-kamerajärjestelmiä valmistava kiinalainen Kandao on tuonut myös Eurooppalaisille markkinoilleen pienen, taskuunmenevän ja useita muita vaihtoehtoja huomattavasti edullisemman QooCam Fun -puhelinkameran. 360-asteista... Lue lisää

0 kommenttia


JOKin pelivatkain 31 - Tower of Rubble rapsakkaa merkkigrafiikkatoimintaa

Peliuutinen 12.01.2021 klo 09.00

Silloin muinoin C64:n merkkigrafiikalla toteutetut pelit tuntuivat vain jotenkin noloilta ja köyhiltä. Nyttemmin PETSCII on noussut arvoon arvaamattomaan ja taitavat näpertäjät luovat sillä pelejä, jotka saattavat näyttää jopa ihmeen hyviltä ja vei... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Toinen CD-i-kattaus

Peliartikkeli 10.01.2021 klo 20.30

Parin viikon takaisesta kasasta jäi käsittelemättä muutama peli, joten tartutaan niihin nyt, jotta saan kantaa laitteen taas välillä varastoon. Jatkuuko viimeksi alkanut melkein poikkeuksellisen hyvien pelien putki? Pelit: Scotland Yard, T... Lue lisää

0 kommenttia


JOKin pelivatkain 030 - Ant Attack ja kamalat 3D-muurahaiset (1983)

Peliuutinen 07.01.2021 klo 17.00

Videopelien alkuaikoina elettiin vahvasti sivulta tai suoraan päältä kuvatuissa pikselimaailmoissa. Mutta miten jos pelejä tiirattaisiinkin FPS-näkökulmasta? Tai 3D:nä? Lintuperspektiivistä? Quicksilvan vuonna 1983 julkaisema Ant Attack on tiemmä e... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Avaruuspupu ja muutakin PC Engineä

Peliartikkeli 03.01.2021 klo 20.30

PC Engine on tunnetusti eräs suosikkikonsoleitani ja myös sikäli harvinainen tapaus, että lähes kaikki omistamani pelit on jo käsitelty Pelataanpa-videoilla. Ei sentään vielä ihan kaikkia, joten tällekin päivää riittää videon aihetta, etenkin kun... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Uusvanhaa C64:lle

Peliartikkeli 27.12.2020 klo 20.30

Kun retropeliharrastusta on takana useampi vuosikymmen, käy toisinaan niin, että hallussa oleva uutena ostettu tavara ehtii jo muuttua retroksi sekin. Tänään käsittelyssä pari vajaat 10 vuotta vanhaa C64:n uusiojulkaisua. Pelit: Soulless, ... Lue lisää

2 kommenttia


Gurlauspommi - C64-diskilehti suomalaisen digiaikakauden alkuhetkiltä

Viihdeartikkeli 27.12.2020 klo 17.30

Diskettilehti. Siinäpä käsite, jota jonnet tai jonnettaret eivät saata ymmärtää. Tai kasettilehti. Mutta aikana ennen internetiä ja nykyajan digilehtiä julkaistiin digitaalisia aikakausilehtiä disketeillä. Osa niistä oli ihan vakavasti tehtyjä, sää... Lue lisää

0 kommenttia


Retropelikirjallisuutta rajuun tiedonnälkään - Videoblogi

Peliuutinen 27.12.2020 klo 09.00

Mitä olisi elämä ilman kirjoja? Paljon tylsempää ja vähemmän värikästä. JOK piipahti heikkona hetkenä naksuttelemassa brittiläisen Bitmap Books -kirjakaupan nettisaitilla tavaraa ostoskoriin ja sitten aukaisemaan upeaa retropelikirjapakettia! ... Lue lisää

0 kommenttia


Retropelit - arvostelukappaleita ysäriltä - videoblogi

Peliuutinen 26.12.2020 klo 14.15

Retroisan arvostelukappalelaatikon uumenista paljastuu tällä kertaa videoblogiin useampikin oivallinen simulaatiopeli 1990-luvulta, mutta mahtui sinne sekaan myös vähän strategiaa ja yksi seikkailupelikin. Olkaa hyvä. Lyhyt kertaus: vuosikymmen... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova