Tuorein sisältö

VideoartikkelitVain otsikot

Pelataanpa: Lynxiä ja arcadea MiSTerillä

Peliartikkeli 04.09.2022 klo 20.30

Viikonloppu meni viilettäessä ympäri Suomea perheasioiden merkeissä, mutta halusin kuitenkin tehdä teille videon. Nopeaan viihteeseen valintani onkin nykyisin MiSTer, joka paranee jokaisella käyttökerralla. Palataan siis pariin Atari Lynxin pelii... Lue lisää

1 kommentti


Videoarvostelu: Space Crew tekee avaruusseikkailusta huiman selviytymisdraaman

Peliuutinen 03.09.2022 klo 09.00

Avaruudessa kaikki kuulevat huutosi, kun se saa avaruuden tyhjiön atomitkin herkistymään. Space Crew on huiman makea ja hauska taktiikkapeli, jossa lennetään avaruudessa suorittamassa tehtäviä toinen toistaan kinkkisemmissä tilanteissa. Pelaaja on ... Lue lisää

0 kommenttia


World of Warships japanilaisen hävittäjäkapteenin silmin

Peliuutinen 02.09.2022 klo 09.00

Olen ehkä aiemminkin kehunut World of Warshipsiä. Kehun taas: onpa hyvä ja taktinen merisotapeli. Yksi suosikkipuuhistani on suunnata merille japanilaisen hävittäjän ruorissa. Erityinen sweet spotti on Tier 6-8:ssa, sillä laivat ovat tässä kohden v... Lue lisää

0 kommenttia


Videoarvostelu: Yar’s Recharged on paras arcaderäiskintä ikiaikoihin

Peliuutinen 01.09.2022 klo 09.00

Atari 2600 -konsolille vuonna 1982 julkaistu Yar’s Revenge - peli ei taida olla kenenkään retrohittilistojen kärjessä. Ja onhan se omituinen. Vielä oudompaa on se, että 40 vuotta vanhasta räiskinnästä on tehty hämmästyttävän vetävä ja makea uusioin... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Go Go Copter (PS2)

Peliartikkeli 28.08.2022 klo 20.30

Taannoisista pelimyyjäisistä tarttui mukaan tällainen peli, jonka arvelin olevan potentiaalista videon aihetta. Ilmeni, että kyseessä onkin Japanissa alkujaan julkaistu tuote, joka on sitten vain sovitettu Euroopan markkinoille. Etsitäänpä siis y... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Jabra Engage 55 -kuulokemikrofoni

Viihdeartikkeli 22.08.2022 klo 18.45

Ehkä aiemmin testaamistamme Logitechin bisnestuotteista innostuneena myös Jabra lähetti kuunneltavaksi oman ammattikäyttöön tarkoitetun kuulokemikrofoninsa - kiitos siitä! Miltä tuntuu ja kuulostaa puhetyöläiselle suunnattu laite Google Meetien, Yo... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Marvelia Mega Drivellä

Peliartikkeli 21.08.2022 klo 20.30

Tänään piti tehdä ihan toisenlainen video, mutta eihän se tekniikka koskaan toimi aivan niin kuin pitäisi. Siispä apuun rientää Sega Mega Drive, jolla ei olekaan hetkeen pelattu mitään. Päivän pelit ovat molemmat Marvel-teemaisia, ja esiintyypä n... Lue lisää

0 kommenttia


Videoarvostelu: Gravitar Recharged tuoreuttaa 40 vuoden vanhan pelin

Peliuutinen 19.08.2022 klo 09.00

Gravitar oli se peli, johon Niko Nirvi muinoin upotti pennosiaan. Thrust oli taasen peli, joka teki Gravitarista vielä paremman. Gravitar Recharged taasen ottaa muinaisen pelin ydinideat ja tekee niistä kivan ja nykyaikaisen pikkupelin, jonka paris... Lue lisää

0 kommenttia


Videoarvostelu: Who Pressed Mute On Uncle Marcus moderni FMV-mysteeri

Peliuutinen 18.08.2022 klo 09.00

FMV-seikkailut eivät jääneet 1990-luvulle. Ne sinnittelevät yhä keskuudessamme, joskin pienessä mittakaavassa. Who Pressed Mute On Uncle Marcus on näyteltyyn videoon pohjaava mysteeriseikkailu, jossa sukelletaan kovin omituisen perheen keskelle ja... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi rakensi: Mekaaninen custom-näppäimistö (Keychron Q1 barebone ISO Knob)

Peliartikkeli 15.08.2022 klo 16.00

V2.fi:n Miia sai kesälomallaan ajatuksen uudesta harrastuksesta, nimittäin mekaanisen custom-näppäimistön rakentamisesta. Projekti kuihdutti Miian rahapussia posteineen 300 euron edestä. Videolla kasataan custom-näppäimistö Keychron Q1 barebone ISO... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Ajankohtaista C64:llä

Peliartikkeli 14.08.2022 klo 20.30

Mitä tulee harrastajien aktiivisuuteen, muut retrokoneet eivät pääse samalle tasolle C64:n kanssa. Uutta tavaraa julkaistaan hengästyttävän paljon, joten tässä jälleen pari esimerkkiä: miedosti poliittinen peli Ukrainan tueksi ja uskomaton Wolfen... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: No One Lives Forever (PS2)

Peliartikkeli 07.08.2022 klo 20.30

Käsitellään tällä kertaa hieman kieli poskessa tehtyä agenttitoimintaa 2000-luvun taitteesta. Cate Archerin seikkailut ovat hieman vakavampia kuin Austin Powersin - mutta vain hieman. Jopa tämä Pleikkari kakkosen käännös oli vähemmän ankea kuin m... Lue lisää

6 kommenttia


Pelataanpa: PS1- ja PS2-autoilua

Peliartikkeli 31.07.2022 klo 20.30

Satuin kesälomamatkan yhteydessä Rovaniemen Pelimies-liikkeeseen ja tein muutamia löytöjä. Aloitetaan autopeleistä ja selvitetään, onko PlayStation 1:n C3 Racingin grafiikka todella Gran Turismon uusintojen tasoista? Entä miten ihmeessä kökkötyön... Lue lisää

2 kommenttia


JOKin pelivatkain 044 - Rock’Boltissa väännellään isompia muttereita

Peliuutinen 29.07.2022 klo 09.00

Activisionin vallan mainio Rock’n’Bolt vuodelta 1985 oli yksi varhaisimmista peleistä, joita minulle turbotape-kokoelmilla eksyi. Muistan etäisesti pelanneeni sitä hyvinkin kiihkeästi. Jotenkin peli jätti muistikuviin myös hyvinkin jännittävät, eri... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Densha de Go! Plug & Play

Peliartikkeli 24.07.2022 klo 20.30

Onnistuin viimein löytämään edes etäisesti järkevään hintaan tämän kauan himoitsemani japanilaisen junapelin, joka kytketään suoraan televisioon. Toisin kuin moni muu, melko ankea plug & play, Densha de Go! kykenee 3D-grafiikkaan ja pyörittää aiv... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Sky Odyssey (PS2)

Peliartikkeli 17.07.2022 klo 20.30

Tänään on luvassa vähän pikaisempi video, sillä illan ohjelmassa on kamojen palauttelu paikalleen kaveriporukan kesäpartyjen jäljiltä. Sky Odyssey oli alkupään PS2-pelejä, joka kiinnosti aiheeltaan mutta meni aikoinaan ohi. Vakiokatsoja Tapani lö... Lue lisää

0 kommenttia


Testissä 27-tuumainen pelinäyttö Philips Momentum 5000 27M1N5500ZA

Viihdeartikkeli 15.07.2022 klo 10.00

Philips ei tule ensimmäisenä mieleen, kun harkinnassa on uuden pelinäytön hankinta. Mutta hei, onhan yhtiö kuitenkin pitkän kaavan tv- ja näyttölaitevalmistaja, jonka tuotevalikoimassa on jotakuinkin kaikkea sähköllä toimivaa. Eipä siis ihme, että Ph... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Honor Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet

Viihdeartikkeli 12.07.2022 klo 16.20

Honor on uusilla nappikuulokkeillaan lähtenyt uuteen, korkeampaan hintaluokkaan ja sitä myöten tavoittelemaan laatutietoisempaa asiakaskuntaa. Onko komean krominen Earbuds 3 Pro kultakorvan valinta? Honor Earbuds 3 Pro Hintaluokka: 199 ... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Arcade Racing Legends (Dreamcast)

Peliartikkeli 10.07.2022 klo 20.30

Dreamcastin uutuuspelit ovat aina kiinnostavia, etenkin jos ne ovat autopelejä. Arcade Racing Legends ilmestyi jo jonkin aikaa sitten, mutta tuli nyt alennusmyyntiin järkevään hintaan, joten pitihän se poistaa. Tutustutaan siis tähän kunnianhimoi... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: SNES-epäonnea

Peliartikkeli 03.07.2022 klo 20.30

Haluatko tuntea ylemmyyttä videopelaajana, huutaa ohjeita ruudulle ja jopa vähän turhautua videon tekijän kädettömyyteen yritettäessä pelata monimutkaisia pelejä ilman ohjeita? Tämän viikon video on tehty juuri sinulle! Pelit: Pink Goes to... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Arlo Go 2 -turvakamera

Viihdeartikkeli 02.07.2022 klo 14.36

Ville testasi Arlon langattoman turvakameran. Tervetuloa V2.fi:n mobiiliin testistudioon! Arlo Go 2 -turvakamera Hintaluokka: 300 eur Lisätietoa: Arlo... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi kasasi: Tietokone uusista NZXT-osista

Peliartikkeli 30.06.2022 klo 15.55

NZXT:n tämän kesän tuotevalikoimaan kuuluu mm. uusia PC-koteloita, -virtalähteitä ja -Intel-emolevyjä. V2.fi:n Manu ja Nanne kasasivat niistä, sekä muutamista muista osasista kokonaisen koneen pohdiskellen osasten hyviä ja huonoja puolia. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi avasi laatikon: Steam Deck

Peliartikkeli 28.06.2022 klo 16.50

Valven hartaasti odotettu Steam Deck -käsitietokone saapui viimein V2.fi:n toimituksenkin ulottuville. Nanne katsasti laatikon sisällön, lisää asiaa myöhemmin. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Test Drive Unlimited

Peliartikkeli 19.06.2022 klo 20.30

Kyselin jonkin aikaa sitten katsojien kantaa Xbox 360:n peleihin, ja saatuani melko selkeää puoltoa asialle toteutan nyt uhkaukseni. Tämä Infogrames-ajan Atarin julkaisema avoimen maailman autoilu jäi mielestäni melko vähälle huomiolle aikoinaan ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Canon EOS R10 -järjestelmäkamera

Viihdeartikkeli 18.06.2022 klo 16.34

Kameraeksperttimme Ville pääsi tällä kertaa ottamaan ennakkoon tuntumaa Canonin tuoreeseen, kompaktiin järjestelmäkamerauutuuteen. Plussat: - Tukeva rakenne ja hyvä käytettävyys - Riittävästi ominaisuuksia moneen tarpeeseen - Kuvanlaatu ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Razer Leviathan V2 -soundbar

Peliartikkeli 16.06.2022 klo 19.17

Razer on päivittänyt soundbar-kaiutintaan. Nyt tarjolla on USB-liitäntä ja värivaloja, mutta miten pitkälle ne riittävät? V2.fi:n Mikko testaili. Razer Leviathan V2 Hintaluokka: 250 eur Lisätietoa: Razer Kuvaus, leikkaus: Nanne Kuk... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Driver 2 Advance, takaa-ajoa taskukoossa

Peliartikkeli 12.06.2022 klo 20.30

Pitkästä aikaa tehty taskupelivideo otettiin kivasti vastaan, joten otetaan miltei heti perään toinen. Olen aina pitänyt jotenkin erityisen kiinnostavina 3D-hittipelien GBA-versioita, sillä konsolin teho riitti jo melkein saman näköisen pelin tot... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n ensitunnelmat: Odin Pro -emulaattorikonsoli

Peliartikkeli 11.06.2022 klo 21.00

Olemme täälläkin käyneet läpi useita erilaisia laitteita, joiden olemassaolon tarkoitus on lähinnä matkia toisia vempaimia. Aika usein niissä on yhtä jos toista sanomista, eikä toteutukseen ole panostettu. AYN Odin pyrkii olemaan kilpailijoitaan ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Uutta ja vanhaa Dreamcastia

Peliartikkeli 05.06.2022 klo 20.30

Tänään ihastelemme Dreamcast-peliä, joka ei oikeastaan ole Dreamcast-peli, ja sitten toista joka on harvinaisen hajuton ja mauton tapaus. Toinen ilmestyi aivan juuri, toinen melkein neljännesvuosisata sitten. Pelit: Yeah Yeah Beebiss II, K... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Xiaodu Du Smart Buds Pro, kieltä kääntävät kuulokkeet

Viihdeartikkeli 31.05.2022 klo 22.12

Uudet Xiaodu-kuulokkeet mainostavat kykyä kääntää reaaliajassa vaikkapa englantia suomeksi ja päinvastoin. Mitä on tällainen musta magia, ja tekeekö napeilla noin muuten mitään? Korjauksena videolla mainittuun, sovellus on muuten myös iOS:lle! ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova