Tuorein sisältö

Nintendon osakkeet loikkasivat ennätykseen, Switch 2 -kuhina sakenee

11.01.2024 klo 13.00 | Luettu: 811 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nintendon osakkeet ovat nousseet ennätysarvoon eilen, muun muassa koska kuhina Switch 2 -julkistuksesta pyörii taas tiiviimpänä kuin koskaan.

Kuhinaan ja osakkeiden nousuun on kuitenkin monia syitä. Nintendolla menee elokuvapuolella lujaa Mario-leffan myötä ja Zelda-elokuva vahvistettiin muutama kuukausi sitten. Toinen syy on se, että huhujen mukaan Nintendo on saamassa lisärahoitusta Saudi-Arabiasta. Sikäläinen Public Investement Fund on hankkinut palasia pelifirmoista sieltä täältä ja viime vuodenkin aikana se lisäsi omistustaan Nintendossa. Tämän trendin uskotaan jatkuvan.

Switch 2:sta taas on tiedossa toistaiseksi seuraavia viitteitä:

- Gamescomilla syyskuussa laitteen kykyjä todennäköisesti esiteltiin eri pelikehittäjille suljettujen ovien takana, vaikka Nintendo asian kiistääkin - esillä olivat muun muassa Breath of the Wild isommalla resoluutiolla sekä Unreal Engine 5:n Matrix-demo
- ResetErassa listaillaan Switch-pelejä, joita Nintendo ei enää tee lisää / jotka ovat jo loppuneet kaupoista ja mukana on isoja nimikkeitä - oletuksena on, että niitä tuodaan takaisin kauppoihin uusilla kansilla, joissa lukee tyyliin "Switch / Switch 2 -yhteensopiva"
- Taiwanin suunnalta on saatu jo vihjeitä siitä, millaista rautaa konsolissa voisi olla

Oletus on, että konsoli julkistetaan ja tulee myyntiin tämän vuoden puolella. Voi olla, että Nintendo yllättää jo keväällä, mutta joulumarkkinat ovat aina todennäköisemmät. Voi myös olla, että keväällä tulee vielä vähän tuunattu versio nykyisestä Switchistä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoarvostelu: Haun... Videoarvostelu: Unus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova